Családja jelentette be a megrázó hírt:Meghalt a népszerű színész

Családja jelentette be a megrázó hírt:Meghalt a népszerű színész


Életének hatvanötödik évében elhunyt Kymberly Herrin. A csodálatos művész színésznőként és modellként is hatalmas karriert futott be.

Bár a halál okáról egyelőre nem számoltak be, a család közleménye szerint Kymberly „békésen” hunyt el október 28-án a kaliforniai Santa Barbarában.

Visszatekintve a hátrahagyott örökségére, a gyászjelentés megosztotta, hogy Kymberly a kaliforniai Lompocban született, utazásokkal, vitorlázással és csodálatos élményekkel teli életet élt. Karrierje nemcsak filmeket tartalmazott, hiszen modellként is dolgozott, és „több mint egy tucatnyi helyi és nemzetközi magazin címlapját díszítette”.

Modellkedési útja során többek között a Playboy Playmate-je is volt az Entertainment Weekly szerint. 1981 márciusában Kymberlyt a hónap playmate-jének választották.

Ha mélyebben belemerülünk örökségének filmes oldalába, Kymberlyre emlékezhetünk például egy paranormális karakter alakításáért, aki egy intim jelenetet játszott Dan Aykroyddal a Szellemirtókban. Bár a projekt 1984-ben került a mozikba, Dan nemrég visszatekintett a Kymberlyvel való közös munkára.

„Emlékszem a nőre, aki ezt játszotta. Kym Herrinnek hívták, és Playboy-playmate volt. Ő játszotta a szellemet. Bárcsak egy kicsit hosszabbra hagyták volna azt a jelenetet” – mondta Dan a Polygonnak 2021-ben.

A gyászjelentés szerint Kymberlyt édesanyja, Billie Dodson, a testvére, Mark Herrin, valamint unokahúgai és unokaöccsei gyászolják.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap