Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,VERA a tegnapi napon meghalt

Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,VERA a tegnapi napon meghalt


Családja, barátai és kollégái gyászolják Verát. Nyugodjék békében!

“Mély fájdalommal és sajnálattal tudatjuk, hogy elsősorban Barátunk, majd másodsorban Kollégánk, Pinke Vera r. ftörm. elhunyt. Aki ismerte, tudja, hogy emberileg és rendőrként is sokat tett Vecsés Városért. Emlékét őrizzük, és részvétünk a családnak és a barátainak. Isten Veled Vera!” – írták



Mindenkit megrendített Vera halála! A hírre több száz komment érkezett, ismeretlenektől és ismerősöktől egyaránt, s ezért szeretnék kifejezni részvétüket a család felé ebben a nehéz időszakban.

Tényleg igaz a mondás, mindig a jók mennek el. Őszinte részvétem, ő egy nagyon jó és fantasztikus rendőr volt, soha nem fogom elfelejteni. Isten nyugosztaljon, Vera!- írta másvalaki.

„Nyugodj békében Vera! Jó volt veled dolgozni! Igazi régi vágású kolléga voltál!” - fogalmazott egy másik kollégája.

„Részvétem! Ő volt az a Rendőr, aki mert és tudott intézkedni!” - búcsúzott Róbert.

Nyugodjon békében, őszinte részvétem. A legjobb rendőr volt a környéken- tette hozzá Ferenc.

Őszinte részvétem a családnak. Köszönök neked mindent. Csodálatos embernek ismertelek- szomorkodott egy ismerős.

Nyugodj békében Drága Verám! Amikor oda fent találkozunk majd én fogom neked főzni minden egyes alkalommal frissen a kv-t úgy ahogyan te fogadtál engem rendszeresen! Addig is kérlek, továbbra is vigyázz ránk föntről! Sokunknak hiányozni fogsz........." Egy másik ismerős egy aranyos üzenetet mutatott meg a polgárőrtől, amit még 2011-ben kapott tőle.

– 2011- ben ezt még te írtad nekem. Vigyázok rá azóta is. Sütünk mi még együtt jó kis "Zöldes" melegszenyát. Jó utat, az angyalok vigyázzanak rád!

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap