Rosszul lett majd leesett a vonatról az ismert magyar színész - ITT vannak az ijesztő részletek:

Rosszul lett majd leesett a vonatról az ismert magyar színész - ITT vannak az ijesztő részletek:


Ijesztő hírekkel keresett meg minket egy olvasónk. Az állította, hogy néhány nappal ezelőtt egy vidéki kórházba szállították az ismert magyar színészt, Molnár Gusztávot.


A Drága örökösök egykori sztárja, aki nyíltan vállalja alkohollal való küzdelmét, olvasónk szerint nem volt józan.

–Tatabánya felé mentünk a vonaton, akkor szúrtam ki Gusztit, aki láthatóan ittas állapotban volt, végül a megállóban gyakorlatilag le is esett a vonatról. Egy ismerősöm mesélte utána, hogy be is vitték a kórházba – állította lapunknak Dénes.

Az elvonót két hónap kezelés után nemrégiben elhagyó Molnár Gusztáv nem tagadta a kórházi kezelés tényét, de határozottan visszautasította, hogy alkoholt fogyasztott volna.

– Egyszerűen rosszul lettem, azért történt minden, emiatt vittek be végül a kórházba – mesélte a színész, aki ezúttal is maga jelentkezett lapunknál, méghozzá azért, hogy elmesélje, néhány nap múlva ismét kezelés alá veteti magát.

Ugyan pár hónapja még külföldön szeretett volna új életet kezdeni, végül máshogy döntött.

– Bevonulok egy vidéki intézménybe, amely sokkal szigorúbb és strukturáltabb rehabilitációs központ, mint az előző volt. Úgy döntöttem, részt veszek az egyéves programjukban, így most egy teljes esztendőre elvonulok – jelentette ki határozottan Molnár Gusztáv, aki biztos benne, hogy nem esett vissza, de jelen pillanatban nincs olyan helyzetben, hogy sokáig tartani tudja magát.

– Azt, ami kialakult körülöttem, hogy tönkrement a szakmai és a magánéletem is, jelenleg nem tudom kezelni. Nincs más választásom, mint egy évre eltűnni, majd miután kijövök, a nulláról újrakezdeni – magyarázta a most 36 esztendős színművész, aki ugyan jelenleg napról napra próbálja élni az életét, a Blikk-kel megosztotta a jövőjével kapcsolatos vágyait is.

– Azt szeretném, ha legkésőbb negyvenéves koromra lenne újra egy szép házam, egy gyönyörű, szerető feleségem, egy gyerekem és egy olyan karrierem, amilyen egyszer már megadatott – osztotta meg a reményeit Molnár Gusztáv, aki úgy érzi, ennek első lépéseként be kell feküdnie a vidéki rehabra. – Nem akarok több szemrehányást, hogy miért nem csináltam végig, és szeretném végre tényleg rendbe tenni az életem.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap