Teljes a döbbenet! Kiderült! Szinte teljesen biztos, hogy Ő az, akinek a holtestét megtalálták ma a Dunában!

Teljes a döbbenet! Kiderült! Szinte teljesen biztos, hogy Ő az, akinek a holtestét megtalálták ma a Dunában!


Vajon meddig él a remény? Meddig bizakodhat az az asszony, aki már több mint egy hónapja mindhiába várja haza a párját? Gondoljunk csak bele, mit érezhet Lilla, a feleség, aki nyilvánvalóan minden egyes hírre összerezzen, hiszen szeretné újra magához ölelni a társát, de legbelül tudja, minél több idő telik el, annál kevesebb erre az esély...


És most nagyon rossz hírt kapott. Egy holttestre leltek a Dunában, a fővárostól 55 kilométerre, Adonynál, s a ruházata alapján még az is elképzelhető, hogy az eltűnt Szűcs Tamást "engedte el" a folyó. Persze a boncolás eredményéig senki semmit nem akar kijelenteni, hiszen a szavaknak súlyuk van, s örök sebeket okozhatnak a lelkekben.

Már több mint egy hónap telt el azóta, hogy a Pátria Nyomda termelési igazgatójának nyoma veszett. A kámforrá váló férfi a Budapest Parkban szórakozott szeptember 28-án, ahonnan éjszaka gyalog hazaindult. A Rákóczi hídon még látták sétálni, sőt beszélt egy taxissal, akit senki sem talál, ám azóta semmi hír nem érkezett róla. A családja az elmúlt hetekben erőn felül mindent megtett, hogy előkerítse, még az ismert énekesnő, Tóth Vera is posztolt róla a közösségi oldalán, de a próbálkozásaik idáig nem jártak sikerrel.

– Az eltűnés óta napi kapcsolatban vagyok a családtagjaival, akiket mindenben próbálok támogatni. A keresőposztok és a cikkek alatt folyamatosan pásztázom a hozzászólásokat, és így vettem észre, hogy egy fiatalember arról írt, a közeli barátai múlt vasárnap pecázás közben Adonynál találtak egy holttestet, amit azután vetett partra a víz, hogy egy uszály elhaladt előttük – magyarázta lapunknak Nagy László eltűntkereső.

Azonnal értesítette a keresett férfi szeretteit, akiktől a rendőrség azóta már mintát is kért az azonosításához. A rendőrségtől megtudtuk, a DNS-vizsgálatnak napokon belül lesz eredménye. A Police.hu oldalon elérhető adatok alapján a holttesten talált ruházat megegyezik azzal, amit Tamás viselt az eltűnésekor, a családja azonban még mindig nem adta fel a reményt. Miképpen is adhatná fel, érthető, ha az utolsó reménysugárba is igyekszik kapaszkodni. Kerestük a feleséget, de nem értük utol.

– A családtagok próbálják egymásban tartani most a lelket. Tudnak a hírről, próbálnak a legrosszabbra felkészülni, de ugyanakkor az utolsó pillanatig reménykednek abban, hogy nem Tamást találták meg – tette hozzá Nagy.

A Blikk által megkérdezett szakember szerint a vízben talált holttest állapota attól függ, hogy a folyó milyen hőmérsékletű volt, illetve hogy a hajók vagy a halak tettek-e kárt benne.

– Az azonosítás során első a ruházat megfigyelése, majd a különös ismertetőjelek, az ékszerek, a tetoválások, a hegek keresése. A boncolás során vizsgáljuk a műtéti nyomokat, a csonttöréseket, és ekkor derül ki az is, hogy bűncselekmény történt-e a halálnál. Ha viszont nem keletkezett rajta külsérelmi nyom, esetleg valaki „csak” belelökte a vízbe, jó eséllyel sosem derül majd ki. A DNS-vizsgálatnál először az adatbázisban keresünk, aztán a hozzátartozóktól kapott mintával hasonlítjuk össze – magyarázta dr. Szeles Géza, igazságügyi orvos szakértő a Blikknek. A szakember hozzátette, ennyi idő elteltével már jelentősen felgázosodik a holttest, amitől sokkal könnyebben jön fel a vízfelszínre. Az azonosítás eredményéig pedig marad a reménykedés, az ima.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap