Vásárlói roham a magyar Lidl-üzletekben, van ahol már a nyitásnál elfogyott a... - ÍME a részletek:

Vásárlói roham a magyar Lidl-üzletekben, van ahol már a nyitásnál elfogyott a... - ÍME a részletek:Sietnie kell azoknak, akik érdeklődnek a Lidl slágertermékének számító, és közel egy év után visszatérő játékkonyha iránt. A közösségi média zárt csoportjaiban már arról írnak, hogy a játékkonyha a hatalmas érdeklődés hatására a boltlánc több üzletében is a reggeli órákban, sőt valahol az első percekben elfogyott – írja a portfolio.hu.

A boltlánc korábbi tájékoztatása szerint a Lidl Magyarország minden üzletében kapható lesz a slágertermék november 17-től, kivéve a budapesti kis üzletek, ahol nincs non-food. Így a vásárlóknak nem lesz érdemes keresniük a fa játékkonyhát a VI. kerület Király utca 112., az V. kerület Ferenciek tere 2. és az V. kerület Arany János u. 27-29. szám alatt található Lidl-üzletben.

A portál birtokába jutott információk alapján feltételezhető, hogy az áruházlánc azon döntésében, hogy egyes üzletekbe kevesebbet küld a népszerű játékkonyhából az is szerepet játszhatott, hogy a tavalyihoz képest jelentősen emelkedett annak ára. Annak, aki a számos kiegészítőt tartalmazó minőségi fajátékot haza szeretné vinni, a legfrissebb katalógusár szerint 29 999 forintot kell majd fizetnie a Lidl üzletében.

Egy másik nyomós ok, amely szintén indokolhatta azt, hogy egyes üzletekben a tavalyinál kisebb darabszámú játékkonyha érkezett, hogy információink szerint a nagy népszerűség és a felvásárlási láz ellenére bizonyos boltokban a tavalyi készlet közel 25-30 százaléka megmaradt decembert követően is.

A közösségi média zárt csoportjaiban már arról írnak, hogy a játékkonyha a hatalmas érdeklődés hatására a boltlánc több üzletében is a reggeli órákban, sőt valahol az első percekben elfogyott. A portfolio.hu szerint ilyen esetekben érdemes egy másik boltot is felkeresni.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap