Nyugdíjasok figyelem! Óriási bejelentés a Tescotól: A nyugdíjasok olcsóbban vásárolhatnak - ÍME a részletek:

Nyugdíjasok figyelem! Óriási bejelentés a Tescotól: A nyugdíjasok olcsóbban vásárolhatnak - ÍME a részletek:


Az új kedvezmény több mint 2,5 millió embert érint az országban, akik közel 200 üzletükben élhetnek a lehetőséggel.

Minden kedden a nyugdíjas vásárlók 5 százalék kedvezményt kapnak a Tescóban vásárlásuk végösszegéből, amennyiben használják Tesco Clubcard kártyájukat. Az áruházlánc ezzel is szeretne hozzájárulni az élelmiszerre fordított kiadások csökkentéséhez – olvasható a társaság közleményében.

A vásárlók nyugdíjas igazolványuk felmutatásával, Tesco Clubcard használata esetén kapnak 5 százalék kedvezményt vásárlásuk végösszegéből, az egy vásárlás alkalmával igénybe vehető maximális kedvezmény pedig 9999 forint, vagyis 200 ezer forintnál húzták meg a vásárlási összeghatárt a kedvezmény igénybevételéhez.

„Szeretnénk támogatni a nyugdíjasokat a háztartási kiadásokra fordítható pénz beosztásában. Az új, keddi kedvezmény igénybevételével csökkenthetők az élelmiszerre fordítható kiadások. Ez több mint 2,5 millió embert érint az országban, akik közel 200 üzletünkben élhetnek a lehetőséggel. A Tesco Clubcard használatával pedig egyéb jelentős kedvezményeket is ki tudnak használni, hogy vásárlásuk még olcsóbb legyen”

– idézik Pálinkás Zsoltot, a Tesco Magyarország vezérigazgatóját.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap