Lövés dördült Budapesten! A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre - ITT vannak a részletek:

Lövés dördült Budapesten! A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre - ITT vannak a részletek:

A kép illusztráció

Kedd este lövés zöreje verte fel a fővárosi Király utca nyugalmát. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, a lakók pedig megdöbbentek a rengeteg járőrkocsi láttán.

A rendőrök több járőrkocsival mentek ki kedd este a budapesti Király utcához, ahol lövés dördült. Az épületbe védőmellényben, pajzzsal mentek be az egyenruhások, majd kiderült: tragédia történt, ugyanis egy férfi öngyilkosságot követett el.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2023. január 24-én 17 óra 28 perckor bejelentés érkezett, hogy egy VI. kerületi társasházban egy férfi öngyilkos akart lenni. A rendőrség a helyszínen a férfit holtan találta. Az esettel kapcsolatban szemlét tartottak, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. A BRFK közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit” – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Riposttal.

Van segítség!

Ha önnek vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Forrás

AKTUÁLIS