A tüdejébe folyt bele az implantátum anyaga: szilikonmelle ölte meg a csodálatos hangú magyar énekesnőt!

A tüdejébe folyt bele az implantátum anyaga: szilikonmelle ölte meg a csodálatos hangú magyar énekesnőt!


A tüdejébe folyt bele az implantátum anyaga: szilikonmelle ölte meg Harangozó Terit


Augusztus 8-án lenne 78 esztendős a magyar könnyűzene egyik legbájosabb alakja. Harangozó Teri 2015-ben hunyt el, s halálát azóta is megannyi rejtély övezi. Poór Péter, a népszerű táncdalénekes most drámai részleteket osztott meg pályatársa tragédiá­jával kapcsolatban. Szerinte egy mellimplantátum vezetett a tragé­diához.

Az 1965-ös Ki mit tud?-dal kezdődött minden. A közönség elragadtatással figyelte, ahogy egy feltűnően csinos ifjú hölgy gyönyörű hangon énekel. Ott indult el egy sikeres pályafutás, amely évtizedekig tartott. Harangozó Teri volt az egyetlen olyan hazai énekesnő, aki a három „nagyágyú”: Koncz Zsuzsa, Kovács Kati és Zalatnay Sarolta mellett önálló és óriási példányszámban eladott nagylemezt készíthetett. Nemcsak a közönség, de a hozzá hasonlóan legendás pályatársak is rajongásig szerették a tündérlányt – ahogy sokan hívták őt.

– Sok mindent írtak és mondtak Teri tragédiájáról. Hallottam, hogy beteg volt a szíve, a tüdeje, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Én most mindezt megcáfolom. Teri valóban beteg volt, csontritkulásban szenvedett, és előfordult, hogy már a színpadra is csak segítséggel tudott felmenni. Rengeteget szenvedett ettől, de együtt tudott élni a fájdalommal is. Amikor sokadszor rosszul lett, s kórházba vitték, senki sem látogathatta. Telefonon beszéltem vele, a jövőt tervezte. Nem volt halálos beteg, ezt tiszta szívből állíthatom.

Forrás

AKTUÁLIS