Drámai vallomás: megszólalt súlyos betegségéről a TV2 sztárja

Drámai vallomás: megszólalt súlyos betegségéről a TV2 sztárja


Nem hallgat tovább, most mindent tisztázott.

Egy éve már, hogy Krizsán Lili, a Sztárban sztár leszek! című tehetségkutató második évadának énekese, kórházba került súlyos betegségének következtében. A fiatal lány csonytsoványra fogyott az anorexia miatt, de most már sokkal jobban érzi magát.

Lili a Mokkban mesélte el, hogy mivel foglalkozik most és hogyan tudja szinten tartani állapotát, nehogy újra visszatérjen a betegsége és mi az, ami az orvosi kezelésen túl segített neki a gyógyulásban.

"Igazság szerint én magam. Az, hogy újra megtaláltam önmagam. Amikor legutóbb itt beszélgettünk és kerestem a kiutat ebből az egészből, akkor teljesen elvesztettem önmagam, nem tudtam, hogy ki vagyok, mit csináljak, hogyan tudok ebből egyáltalán kijönni, ezért elkezdtem egyfajta önismereti tréninget végezni magamon" - magyarázta Krizsán Lili, akinek sikerült visszatalálni egykori önmagához, valóban boldog és sok terve van erre az évre.

Az énekesnő jelenleg egyetemre jár, pizzafutárként dolgozik és a zenéléssel is foglalkozik. Azt is elárulta, hogy kapott jó pár tévés felkérést is, de ezekről részleteket még nem árulhatott el.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap