Egy ország szorított érte! Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy feladta a harcot a Deák téren megkéselt fiú! Nyugodj Békében Martin 😢💔

Egy ország szorított érte! Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy feladta a harcot a Deák téren megkéselt fiú! Nyugodj Békében Martin 😢💔Elhunyt a Deák téren vasárnap hajnalban megkéselt fiú. A tragikus hírt édesanyja jelentette be. A letartóztatásban levő tettes és családja nem kért bocsánatot.

Feladta a küzdelmet a Deák téren megkéselt 18 éves Martin szervezete. Mint arról a Bors beszámolt, a fiatalember négytagú társaságával szórakozni indult múlt szombat éjszaka. Martin egyébként nem szokott inni, de aznap kivételt tett, és mint a vele egykorúak, szolidan, de jól érezte magát. Éjfél után két órával már éppen hazafelé tartottak, amikor szóváltásba kerültek egy másik bandával. A vitát végül a szintén 18 éves K. Zsolt zárta le, aki egy késsel fejen szúrta Martint. A fiú összerogyott, és az unokatestvére próbálta meg a sérülést ellátni a mentők megérkezéséig. Zsolt elmenekült a helyszínről, fél nappal később találták meg a rendőrök az otthonában.

Martint életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Két napig lélegeztetőgépen tartották, utána annyit javult az állapota, hogy képes volt önállóan lélegezni. A család, a rokonok és a barátok imaláncot indítottak Martin felépülése érdekében.

Kitti, a fiú édesanyja csütörtök délután a Borsnak elmondta: gyermekének mindössze egy százalék az esélye a felépülésre. Nem volt hajlandó beletörődni a lehetőségbe, hogy Martint elveszíti, de tisztában volt az igazsággal.

Péntek délben a családtagok feketére változtatták a Facebookon a profilképüket, és Kitti bejelentette fia halálát.

- Kedves rokonok, ismerősök, Martin fiam itt hagyott minket

– fogalmazott.

A késelő családja az édesanyával nem vette fel a kapcsolatot. Nem kérdezte meg, miben segíthet és nem kért bocsánatot.

AKTUÁLIS