Megtalálták Lagzi Lajcsi! Soha nem gondolnád, ITT bukkantak rá:

Megtalálták Lagzi Lajcsi! Soha nem gondolnád, ITT bukkantak rá:


Megtaláltuk Galambos Lajcsit, akit egy fél ország keresett, miután ma reggel nem vonult be a börtönbe Kecskeméten. Olvasó-riporterünk a Vértesben fotózta le a mulatóssztárt.

Mint arról beszámoltunk, több sajtóorgánum munkatársai is a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet előtt várakoztak ma hajnalban Kecskeméten, mert az az információ terjedt el, hogy ma kell bevonulnia az áramlopás miatt 3 év 6 hónap börtönre ítélt Lajcsinak. Azután hiába várakoztak az újságírók és tévések, az ország trombitása csak nem akart megérkezni.

Most már azt is tudjuk, miért: a Blikk olvasó-riportere 150 kilométerre Kecskeméttől, Lovasberény közelében látta és fotózta le Lajcsit.


- A Vértesben kirándultunk a feleségemmel, és az egyik parkolóban egy ismerős hangra lettünk figyelmesek. Egy hatalmas, fehér mikrobusz mögül hallottuk meg Galambos Lajcsi hangját, valakivel hangosan telefonált - mondta lapunknak János, akinek a fotókért természetesen jár a 10 ezer forint. - Nem akartam zavarni, de óvatosan megkerültem a buszt, hogy lássam, tényleg jól hallom-e. Merthogy másról sem olvastam ma reggel az interneten, csak arról, hogy a művész úr ma bevonul a börtönbe. Jelentem, biztos, hogy nem volt benn, nagyon is szabad. Miután befejezte a telefonálást, beült a járműbe, és sietve elhajtott. Lefotóztam, amit talán észre is vett, de nem szólt egy szót sem.

Kerestük telefonon Galambos Lajost, akinek először kicsengett a készüléke, de nem vette fel, majd egy idő után kikapcsolta azt, csak hangposta fogadta a hívásunkat.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap