NAGY A BAJ! Nem érkezett meg reggel a börtönbe, majd ijesztő telefonhívás jött Galambos Lajostól - ITT vannak a drámai részletek

NAGY A BAJ! Nem érkezett meg reggel a börtönbe, majd ijesztő telefonhívás jött Galambos Lajostól - ITT vannak a drámai részletek


Aggódnak a zenészért.

Mint ahogyan azt már lehet tudni, nem érkezett meg a börtönbe Galambos Lajos. Rengeteg sajtós várta a kecskeméti és a fehérvári börtön előtt az ország trombitását, azonban február 15-én eddig még nem jelent meg egyik lehetséges helyen sem a zenész.

Baj van?
Sokan találgatnak most, hogy Galambos Lajossal mi történt. A Ripost megkereste a trombitaművész ügyvédjét, ő azonban csak későbbre ígért tájékoztatást. Közben a lap egyik munkatársa kapott Galambos Lajos telefonszámáról egy rejtélyes hívást. Reggel kilenckor megcsörrent a telefon, amit felvéve hosszú percekig meg sem szólalt a zenész. Ezután köhögött párat, majd egy ismeretlen hölgynek megköszönt valamit.

Közben a háttérből kiszűrődő hangok gépi pittyegésre emlékeztetnek... A Ripost munkatársa hiába szólongatta Galambos Lajost, ő nem válaszolt, a vonal pedig váratlanul megszakadt.

Mi történik itt? Korábban már írtunk, hogy Galambos Lajos tüdeje romokban hever. Elképzelhető lenne, hogy kórházban ápolják a zenészt? Egy súlyos betegség ugyanis halasztó hatályú lehet, ami miatt csúszna a börtönbe vonulása is.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap