Orbán Viktor évértékelője előtt, erről beszélt Nagy Feró: "Orbán Viktor előttünk jár minimum öt évvel"

Orbán Viktor évértékelője előtt, erről beszélt Nagy Feró: "Orbán Viktor előttünk jár minimum öt évvel"


Nagy Feró élőben tekinti meg Orbán Viktor mai évértékelőjét, aminek kapcsán ki is fejtette gondolatait. A zenész szerint a miniszterelnök ma végre rendet rak a fejekben.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, ma délután három órakor, a Várkert Bazárban tartja évértékelő beszédét Orbán Viktor, amire a jelek szerint már nagyon készül. A miniszterelnök tegnap este még a helyszínt is bejárta még egyszer, amiről egy videót is közzétett.

Orbán Viktor évértékelő beszédét élőben fogja meghallgatni a Várkert Bazárban a Beatrice frontembere Nagy Feró is, aki a HírTV műsorában magyarázta el a kritikusoknak, hogy ő mindig is lázadó volt és most és most is a rendszer ellen lázad.

Mindig a a rendszer ellen voltam, most is a rendszer ellen vagyok, de a liberális, európai rendszer ellen - jelentette ki Nagy Feró.

A Beatrice frontembere kifejtette, hogy örül, hogy ott lehet a mai eseményen és szerinte a hírverésekkel ellentétben nem háborít fel sokakat a megjelenése.

A fizetett baloldali trollok felháborodnak, de a hétköznapi ember, vagy azok, akik a kétharmadhoz tartoznak nem szólnak meg - hangsúlyozta a zenész.

Nagy Feró az évértékelő kapcsán elmondta, hogy pontosan nem tudja mire számíthatunk a mai napon, de az biztos, hogy Orbán Viktor most végre rendet tesz a fejekben.

Valaki végre rendet rak a mi fejünkben is. Orbán Viktor az előttünk jár minimum öt évvel - mondta, majd felidézte, hogy amikor a Fidesz bebukta a választást 2006-ban, Orbán Viktor kiállt a színpadra és azt mondta, hogy az "Úristen nem akarta, hogy nyerjenek", amit ő csak egy hangzatos politikai kifejezésnek gondolt.

Aztán eltelt négy év és jött a kétharmad, és azt mondtam, hogy nem hiszem el, honnan tudta? Már akkor előttünk járt - mondta a Beatrice frontembere.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap