Dráma: Öngyilkos lett Magyarország legnépszerűbb énekesnője, gyógyíthatatlan betegsége miatt, aki így 14 éves fiát hagyta egyedül! Érthetetlen, ami történt!

Dráma: Öngyilkos lett Magyarország legnépszerűbb énekesnője, gyógyíthatatlan betegsége miatt, aki így 14 éves fiát hagyta egyedül! Érthetetlen, ami történt!


Cserháti Zsuzsa idén 19 éve, hogy nincs közöttünk! A füstös hangú, ragyogóan tehetséges, de egész életében kétségekkel küzdő énekesnő. 55 évesen ment el, felejthetetlen slágereit ma is szinte naponta hallhatjuk a rádiókban, csak a szakmabeliek tudják, hogy egyszerre éltette és pusztította őt a reflektorfény. Az énekesnő magánéletét, igaz szerelmét is feláldozta a pályáért. Fia, Szirtes Krisztián a Blikknek elárulta: bár nem volt könnyű az életük, mégis szeretettel emlékszik édesanyjára. Cserháti Zsuzsa ma boldog nagymama lehetne, de két unokáját, Lucát és Danit már nem ismerhette meg. A titokzatos halál

Az énekesnő halálával kapcsolatban évek óta találgatások folynak. Többek szerint öngyilkos lett. Fia így emlékszik vissza Cserháti Zsuzsa halálának napjára:

"Beléptem a lakásba, s őt az ágya mellett, a földön találtam. A későbbi szakorvosi jelentések szerint akkor már legalább két órája halott lehetett, mert a gyomorvérzés, ami elvitte, hihetetlenül gyors lefolyású dolog" - emlékezett Krisztián, a Story Online-nak.

Egykori legjobb barátnője a mai napig nehéz szívvel emlékezik Cserháti Zsuzsára.

Az aranytorkú énekesnő 15 évvel ezelőtti, 2003. június 23-i halála az egész országot megdöbbentette.

Cserháti akkor már hosszú évek óta küzdött a depresszióval, amiből még a hozzá legközelebb állók sem tudták kirángatni.

„Zsuzsával évtizedekkel ezelőtt ismerkedtem meg, amikor a Moulin Rouge-ban énekesnő lettem. Õ akkor már sztár volt, nálam tizenegy évvel idősebb. Egykor miatta kezdtem énekelni, így hatalmas megtiszteltetés volt számomra, hogy kolléganők lettünk.

Zsuzsi mindenkihez kedves volt, de csak keveseket engedett közel magához.

Mivel mi később önálló műsorral is jártuk az országot, megnyílt előttem és barátok lettünk" – emlékezett a Ripostnak Rácz Kati, aki egy időben szállást is adott az énekesnőnek.

„Miután Zsuzsi lakása leégett, két éven át nálam lakott. Akkor már nem hívták színpadra az elhízása miatt. Ettől mélységes depresszióba esett, amiből még akkor sem tudott meggyógyulni, amikor lefogyott és ismét az ország kedvence lett.

Bevallom őszintén, Zsuzsa egy nagyon nehéz ember volt.

A halála előtti utolsó négy évben meg is szakítottam vele minden kapcsolatot, mert minden találkozásunk után zokogva mentem haza. Nem tudtam tétlenül nézni, ahogy felemészti a depresszió. Lassacskán mindenkit elmart magától, persze nem készakarva. Egyszerűen képtelen volt meggyógyulni, a saját gondolatai végeztek vele. Sajnos az ő halála sorsszerű volt..." – fogalmazott szomorúan Rácz Kati, aki hétfő este a Zenebutik csatornán is megemlékezett barátnőjéről.



Emlékét sosem feledjük!

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap