ITT a Lidl nagy bejelentése! ENNEK minden vásárló örülni fog!

ITT a Lidl nagy bejelentése! ENNEK minden vásárló örülni fog!


A Lidl közölte, hogy a január 1-jén indított árcsökkentési programjában már több száz termék árát csökkentették.

Hétfő reggel már írtunk arról, hogy a SPAR-nál is bejelentettek egy nagy árcsökkentő programot. Az üzletlánc promóciójában már csaknem 400 kedvezményes termék szerepel, és ezen a héten is csökkentették több termékük árát.

Most a jelek szerint erre az akcióra válaszolt a Lidl a saját közleményével, amelyben azt írták, hogy a január 1-jén indított programjuknak köszönhetően az év első 3 hónapjában már csaknem 400 termék ára mérséklődött. Mint írták:

AZ ÁRCSÖKKENTETT ÁRUCIKKEK KÖZÖTT AZ ALAPVETŐ ÉLELMISZEREK ÉS SZÁMOS, A VÁSÁRLÓK KÖRÉBEN KÖZKEDVELT, KERESETT TERMÉK IS MEGTALÁLHATÓ.

„Egyes árucikkek akár 29 százalékkal olcsóbban is megvásárolhatóak, de átlagot tekintve mintegy 10 százalékkal kerülnek kevesebbe az érintett termékek, ami jelentős megtakarítást, könnyebbséget jelenthet a magyar családoknak” – írta a Lidl.

Hozzátették azt is, hogy „a tej és tejtermékek esetében többek között többféle vaj, sajt és tejföl, a 18-féle pékáru közül például az 1 kg-os szeletelt fehér kenyér, valamint a nosztalgiakifli lett olcsóbb, de a rizs, a baromfirudacska és a vegyes virágméz mellett a száraztészták, a szendvicsfeltétek, a fűszerek, tisztító- és tisztálkodószerek, babaápolási termékek és gyümölcslevek között is megtalálhatóak az árcsökkentett termékek”.

A csökkenés mértéke akár a 29 százalékot is elérheti, de számos esetben 20 százalék felett mérséklődtek az árak
– írta a vállalat, leszögezve, stratégiai céljuk, hogy még tovább bővítsék az árcsökkentett termékek körét.

A Magyarországon működő üzletláncok – köztük a Lidl, Aldi, SPAR, CBA – már hetek óta árháborút folytatnak, és egymásra licitálva csökkentik a termékek árát. Érdekes fejlemény lehet ezen a téren, hogy a kormány egy árfigyelő rendszert is bevezethet a közeljövőben azért, hogy segítsék a lakosság tájékozódását.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap