ITT a nagy bejelentés! Új televíziós csatorna indul Magyarországon!

ITT a nagy bejelentés! Új televíziós csatorna indul Magyarországon!


Magyar filmeket sugárzó tematikus csatornával, a Tematic Media Group legújabb kábeltelevíziós csatornájával, a Magyar Mozi TV-vel bővíti kínálatát a DIGI és a Vodafone Magyarország. A Magyar Mozi TV kizárólag magyar gyártású filmeket sugároz. A mindenki által kedvelt magyar filmek, legyenek akár évtizedekkel ezelőtt készültek, akár az elmúlt évek sikerei, nagyszerű szórakozást kínálnak a nézőknek. A csatornát a Tematic Media Group indítja.

A Magyar Mozi TV csatornáján magyar gyártású tévésorozatokat, új és klasszikus mozifilmeket, játék-, rövid-, animációs és dokumentumfilmeket nézhetnek az előfizetők. Emellett színházi előadások is lesznek a műsorkínálatban.

Az új csatorna küldetésének tekinti, hogy teret adjon a készülő magyar filmeknek, és lehetővé tegye az alkotóknak, hogy széles körben megismertethessék a munkáikat
– áll a cég közleményében.

A Magyar Mozi TV március 1-jén szerdán 13 órakor kezdi meg adását A bolondok grófja című tévéjátékkal, mely elsőnek a digitális vezetékes előfizetők számára válik elérhetővé. A DIGI és a Vodafone Magyarország a következő 3 hónapban teszteli az újonnan induló csatornát.

Az új tartalom a DIGI-előfizetők számára automatikus vagy manuális csatornakereséssel válik elérhetővé, a következő programhelyek egyikén a szolgáltatási terület függvényében: 101, 117, 168, 169, 182, 183 vagy 222-es pozícióban, valamint egyedi csatornakiosztás esetén a csatornakínálat végén. A Vodafone Magyarország előfizetői számára a 78-as programhelyen érhető el az új csatorna.

A Magyar Mozi TV márciusi kínálatában szerepel: Roncsfilm, Ripacsok, Megáll az idő, Az ötödik pecsét, Jó estét nyár, jó estét szerelem, A kenguru, Égigérő fű. A kortárs filmek közül látható lesz a Saul fia, az Űrpiknik és az Eltörölni Frankot.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap