Nagy a baj! Kétségbeesetten küzd kislányáért az RTL sztárja

Nagy a baj! Kétségbeesetten küzd kislányáért az RTL sztárja


Rengeteg tragédia után jól jönne neki egy kis szerencse.

A ValóVilág 11 utolsó hetében járunk, amikor már minden megtörténhet, bárki nyerhet, aki pedig most esik, esett ki, az nagyot bukik. Ez történt a hétvégén kiesett VV Márióval is, akiről csak nagyon kevesen tudják, hogy fiatal kora ellenére egy kicsi csoda várja kint, akiért még harcolnia kell.

Máriót fiatal kora ellenére már sok tragédia érte. Elveszítette a szerelmét, aztán az imádott édesapját is el kellett temetnie, később pedig csúnyán zátonyra futott egy kapcsolata. Az édesanyja legalább annyira szenved fiai utolsó viszonya miatt, hiszen abból egy kisbabája is született Máriónak, így aztán ő sem láthatja az unokáját.

– Csupán fél éve voltak együtt azzal a kislánnyal, és többé-kevésbé akartak is már gyereket, bár kicsit zavarosak a körülmények, de a lényeg, hogy

15 hónappal ezelőtt megszületett Melani, akit a fiam nem látogathat.

Pontosabban a bírósági végzés már megvan arról, hogy kéthetente egy órára találkozhatnak vele, de csak úgy, ha az anyuka is jelen van. No, mivel ők sajnos nagyon rosszban váltak el, és a mai napig is mennek a viták az anyagi dolgokon, mert neki nem elég a gyerektartás, más költségekre is igényt tart ezért perek sorozata van folyamatban – panaszkodott Judit, aki mindezek ellenére egyetért a fiával, és mindenben maximálisan támogatja.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap