Könnyek között jelentette be: Itt a vég! Lagzi Lajcsitól kell búcsúznunk

Könnyek között jelentette be: Itt a vég! Lagzi Lajcsitól kell búcsúznunk


Ezeket a dolgokat mondta Lagzi Lajcsi börtönbevonulása előtt

Otthonában beszélt a Tények Plusznak arról, hogy tönkrement az élete és elveszítette a feleségét is. Hamarosan börtönbe kell mennie, utolsó interjúját a TV2-nek adta. Úgy érzi, kilátástalan a helyzete, ezért most súlyos döntést hozott.

Megtörten, könnyeivel küszködve mesélt az ország trombitása a közel 7 éve tartó kálváriájáról, ami nem csak a hírnevét tépázta meg, hanem a házasságát is tönkretette és ha mindez nem lenne elég, az állandó lelki teher az egészségét is megtépázta.

„Nem egy átlagos ember vagyok, nem átlagos problémákkal, viszont ez a helyzet ami az életemben kialakult ez annyira mély gödörbe tett engem, hogy egyre kilátástalanabb és ehhez hozzá jött egy betegség” – kezdte a beszélgetés Lajcsi.

Miután a halasztási kérelmét a bíróság elutasította, egy ország találgatta az elmúlt napokban, hogy a Dáridó atyjának mikor kell börtönbe vonulnia.

„Azt nem mondta senki, hogy be kell mennem. A bíró, az a bíró mondta, aki elsőfokon meghozta az ítéletét. Ő meghozta ezt a döntést. A BV engem nem értesített arról, hogy mennem kell. Ha mennem kell akkor megyek. Tehát ő azt írta oda, hogy ennek nincs halasztó hatálya” – tette hozzá.



Vidéki házában büszkén mutatta meg pályafutása legértékesebb relikviáit a mulatós sztár. Akár egy kiállítást is lehetne belőlük szervezni, de mindez most mit sem ér, a közvéleményt már egészen más dolgok foglalkoztatják.

A sok elismerés közül is kiemelkedik a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje és Tisztikeresztje, amelyekkel kapcsolatban Lajcsi drámai döntést hozott, amit először a Tények Plusszal osztott meg.

Több mint 30 évnyi rivaldafény, megannyi szakmai siker és elismerés után az ország legnépszerűbb trombitása most visszavonulót fújt magának és egy szomorú, de végleges döntésre szánta el magát.

„Akik a legközelebb állnak azt mondják, hogy essek túl rajta, tudjam le és vonuljak vissza. Elhatároztam, hogy ezt fogom tenni. Az életem az volt, hogy szórakoztatom a közönséget és azt hittem, hogy mint egy kutya, aki megszületik és őrzi a gazdáját, hogy ez a feladatom. De nekem már nem ez a feladatom” – hangsúlyozta a trombitás.

ddddddddd
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap