Mi történt?! Felvétel közben lett rosszul Galambos Lajos – a kamera mindent vett

Mi történt?! Felvétel közben lett rosszul Galambos Lajos – a kamera mindent vett


Galambos Lajos önmaga árnyékaként jelent meg a soron következő Frizbi felvételén még kedd délután. Nem csoda, hogy feszült volt, hiszen akkor már tisztában volt vele, hogy a büntetés-végrehajtási bíró elutasította a halasztási kérelmét, vagyis tudta, hogy rövid időn belül be kell vonulnia a rácsok mögé még akkor is, ha akad olyan orvosi vélemény, mely szerint életveszélyes állapotban van.

A beszélgetés ennek ellenére nyugodtan indult, de Hajdú Péter percekkel később feltett egy mindenkit foglalkoztató, egyszerű kérdést, ami Lajcsi számára vörösposztónak bizonyult.

„Milyen bizonyítékok alapján ítéltek el? Volt-e olyan tanúvallomás, amiben azt állította valaki, hogy Galambos Lajcsi őt megvesztegette, vagy ő tudja, hogy lopott áramot, gázt vagy vizet?”

– fordult Lajcsihoz és ügyvédjéhez Hajdú, aki nem számított arra, ami ezután következett. A trombitás alaposan felfortyant és ömleni kezdett belőle a szó.

„Ráment az életem, a családom…”
„Nem volt ilyen és nem is lesz ilyen, mert ilyen nem fordult elő! Erről van szó! Pontosan erről van szó! Csak sajnos tőlem ezt senki nem kérdezte meg! Ilyen nem volt és ilyen nem fordult elő! Ezt a kérdést rajtad kívül senki nem tette fel… Ez a probléma! Ezért tartunk ma itt, mert ez előfordulhat! Nekem az elmúlt hét évben erre ráment az életem, a családom, a magánéletem! Azzal a kérdéssel kelek és fekszem, hogy hogyan tudom bizonyítani az ártatlanságomat, hogy nem vesztegettem meg senkit, nem loptam áramot, gázt és vizet! Én vagyok a vízszolgáltató Boldogasszonypusztán. Enyém a vízglóbusz, ami ellátta az egész települést!” – hadarta a Frizbi stúdiójában Galambos Lajos, aki olyan ideges lett, hogy többször is befulladt, miközben magyarázott.

A Frizbi műsorvezetője sem gondolta, hogy egyetlen pillanat alatt képes lesz a végletekig felidegesíteni Galambos Lajost.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap