Mielőtt elindulsz megszokásból a Tescóba vásárolni, ERRŐL mindenképp tudnod kell:

Mielőtt elindulsz megszokásból a Tescóba vásárolni, ERRŐL mindenképp tudnod kell:


A kőszegi Tesco hipermarket nyitvatartásának kezdő időpontja reggel 6-ról 7 órára változott – írta meg a Nyugat.hu. Így sok dolgozó, szülő nem tudja elintézni a bevásárlását munka előtt – a portál szerint volt is egy kis méltatlankodás emiatt szerda reggel az üzlet előtt. De nemcsak Szombathelyen, hanem Kőszegen is változott szerdától a nyitvatartás, a Gazdag Erzsi utcai áruháznál az esti zárás időpontját csípték vissza egy órával, 22 helyett 21 órára, a bejáraton elhelyezett tábla szerint.

Megnéztük, az áruházlánc weboldalán még most is a régebbi nyitvatartás szerepel ennél a két üzletüknél. Íme a szombathelyiről szóló tájékoztatás:A Tesco a portál megkeresésére azt írta, nemrégiben felülvizsgálták áruházaik nyitvatartási idejét és ennek eredményeként üzleteik egy része módosított nyitvatartási idővel üzemel március 1-jétől. Az új nyitvatartás kialakításakor minden esetben figyelembe vették az érintett időtartamok vásárlószámát és forgalmi adatait. Kőszegen azért nyitnak később, mert a reggel 6 és 7 óra közötti időszakban rendkívül alacsony volt a vásárlások száma.

Frissítünk!
Megkérdeztük a Tescótól, melyik áruházaikban változott még a nyitvatartás, és hogyan. Azt a választ kaptuk, hogy a nyitvatartás változása országosan a Tesco áruházak 13 százalékát érinti.

Forrás