MOST ÉRKEZETT: Mindenkit leszállítottak a MÁV vonatról – tragédia történt!

MOST ÉRKEZETT: Mindenkit leszállítottak a MÁV vonatról – tragédia történt!


Halálra gázolt egy embert egy vonat a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Hernádszurdoknál. A MÁV közlése szerint az érintett szakaszon szünetel a vonatközlekedés.

A MÁVINFORM a Facebookon számolt be a balesetről, mely során a Kassáról 6.01-kor induló Hernád InterCity elgázolt egy gyalogost Hernádszurdoknál. A helyszínelés ideje alatt a két állomás között nem közlekednek a vonatok, valamint a Miskolc–Hidasnémeti vonalon is késések várhatók.

„A Kassáról Miskolcon át a Keleti pályaudvarra 6:01-kor elindult Hernád InterCity (IC189) Hidasnémeti és Novajidrány között, Hernádszurdoknál halálra gázolt egy embert egy fénysorompós vasúti átjárónál. A fénysorompó tilos jelzést mutatott. A helyszínelés ideje alatt a két állomás között nem közlekedhetnek a vonatok. A Miskolc–Hidasnémeti vonalon megnő az eljutási idő. Az InterCity nem közlekedik tovább. Az utasokat Hidasnémeti és Novajidrány között pótlóbusz szállítja. Miskolcról a Keleti pályaudvarra mentesítő InterCity közlekedik” – olvasható a MÁVINFORM Facebook-bejegyzésében.Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap