Most jött! Megtalálták az eltűnt 6 éves kisfiút - EZ hihetetlen, de ITT bukkantak rá:

Most jött! Megtalálták az eltűnt 6 éves kisfiút - EZ hihetetlen, de ITT bukkantak rá:


Most jött a hír, megtalálták a hatéves kisfiút, akit tegnap óta fáradhatatlanul kerestek.

Ahogy a Blikk is megírta, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság tegnap a Facebookon osztott meg felhívást az eltűnt kisfiúról. „Eltűnt Nyári Gergő Dávid. A 6 éves kisfiú ma (03.27.) délután öt óra körüli időben tűnt el Tolna-Mözs Temető utcai otthonukból! Gergő az emberekkel nem nagyon kommunikál, visszahúzódó” – írta bejegyzésében a rendőrség, kérve: aki bármilyen információval rendelkezik a fiú eltűnésével kapcsolatban, értesítse a rendőröket a 06-74/501-106-os számon vagy a 112-es segélyhívón.

Most azonban jó hírek érkeztek, megtalálták a gyermeket, akit 16:25 perckor egy drón vette észre a Tolna-mözs település melletti búzatáblánál, egy kútnál. Összesen hétszáz méter választotta el a kutat a kisfiú otthonától. A kutatóegységek valószínű többször is elhaladhattak a gyermek mellett, aki feltehetően betegségéből fakadóan szándékosan bújhatott el az őt keresők elől.

Édesapja és testvérei zokogva várták, hogy a mentőegységek előhozzák a kisfiút, az édesanyját a rendőrségre szállították kihallgatásra.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap