Borzalmas baleset: egy 17 éves fiú éppen a rendőrök előtt halt meg

Borzalmas baleset: egy 17 éves fiú éppen a rendőrök előtt halt meg


Motorral haladt a 17 éves fiú, amikor egy autóval ütközött.

Meghalt egy 17 éves fiú, aki halálos közúti balesetet szenvedett, miközben motorkerékpáron utazott Poole-ban. A rendőrség kéri a szemtanúk vagy a műszerkamera felvételeivel rendelkező személyek jelentkezését.

A dorseti rendőrség elmondása szerint egy autó ütközött a motorkerékpárral. A motort vezető 17 éves fiú olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az ügyben külön kivizsgálás is indult, mivel a fiú éppen egy rendőrautó mellett haladt el, amikor megtörtént a halálos baleset.

Sajnos a motoros balesetek Magyarországon sem ritkák. Legutóbb március 26-án, Bajnán történt halálos baleset, Attila vesztette életét. A baleset során a motoros szabályosan haladt az úton, mikor egy Suzuki akart keresztül hajtani a kereszteződésen, és a találkozásuk Attila halálával végződött.

– Tudom, sajnos sok motorost jogtalanul bekategorizálnak a száguldozók és felelőtlenek közé, de Attila nem ilyen volt. Az életet az utakon töltötte, hiszen hivatásos vezető volt, és 14 éves kora óta motorozott. Egész életében szabálykövető volt, az utakon és az életben egyaránt. Főleg emiatt, nála a KRESZ-t senki nem tudta jobban. Emellett, Ő maga volt az elővigyázatosság – árulta el a Borsnak megtörten a rokon, aki rámutatott, hogy a nyomozás jelenleg is tart az üggyel kapcsolatban, és vizsgálják, a Suzuki sofőrjének felelősségét az incidensben.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap