Döbbenetes részletek:Kiderült mi okozta a csomagtartóban talált kisfiú halálát

Döbbenetes részletek:Kiderült mi okozta a csomagtartóban talált kisfiú halálát


A lap értesülései szerint ugyanakkor a gyermeken bántalmazás jeleit is felfedezték a hatóságok.

Úgy tudom, a kisfiú valamilyen húst fogyasztott, egy csontot pedig olyan szerencsétlenül nyelt le, hogy a torkán akadt szegénynek, amitől megfulladt. Az unokám ugyan próbálta kivenni, de sokkot kapott és már nem sikerült neki. A kezei között halt meg a gyerek” – nyilatkozta a Blikknek a nevelőanya nagymamája, aki arra is magyarázatot adott, hogy miként került a kétéves kisfiú holtteste a csomagtartóba. Ezek szerint a nevelőanya összeomlott és megzavarodott a tragédia hatása alatt, majd betette a gyermek holttestét az autóba, majd két napon át céltalanul járta vele Nyíregyházát.

Az autóban ott volt a halott gyerek egyéves kishúga is, hogy őt miért vitte magával az asszony, az nem derült ki a nagymama történetéből, ahogyan az sem, hogy miként kerültek a bántalmazásra utaló jelek a gyerekekre, illetve hogy miért tűntek mindketten alultápláltnak.

Az ügyben érintett nevelőszülői hálózata révén a Nyíregyházi Egyházmegye is, akik arról írtak honlapjukon, hogy rendkívüli bizottságot állítottak föl a tragikus haláleset miatt, mely majd a rendőrség munkáját, másrészt az érintett személyek lelki támogatását, gyászfeldolgozását segíti.

Sajtóértesülések szerint szombaton, kora reggel egy pár érkezett a helyi kapitányságra, ahol bejelentették, hogy a kocsijukban van egy gyerek holtteste. A bejelentők a kisfiú nevelőszülei voltak, a gyerekek édesanyja egy 17 éves ilki fiatal, aki jelenleg egy nyírségi anyaotthonban lakik a legkisebb gyerekével.

Az ügyet a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Forrás