Ebben a pillanatban jött a TV2 meghökkentő bejelentése: búcsúzik Till Attila a képernyőtől, eltűnik a kamerák elől

Ebben a pillanatban jött a TV2 meghökkentő bejelentése: búcsúzik Till Attila a képernyőtől, eltűnik a kamerák elől


Itt a vége.

Till Attila sokak kedvenc televíziós személyisége bohókás, energiadús és kedves karakterével. Mindig sikerül mosolyt csalnia az arcokra. Sokkolhatja a rajongókat a TV2 bejelentése, miszerint az aktuális kvízműsorának, az Ütös Ötösnek végeztével búcsúzik a képernyőktől.

A kvízműsor mellett tovább folytatódik még a csatorna vadonatúj játékműsora, az Ütős Ötös, aminek műsorvezetőjeként Till Attila kalauzolta végig izgalmas heteken keresztül a nézőket, az új műsor azonban hamarosan véget ér, vele együtt pedig a TV2 sztárja is búcsút vesz a kamerák kereszttüzéből – írja a TV2.

A rajongóknak viszont nincs mitől félniük, bár Tilla egy időre eltűnik a képernyőről, valószínűleg találkozhatnak még vele olyan izgalmas és szórakoztató showműsorok keretén belül, melyekkel hamarosan debütálni fog a csatorna! Ezzel pedig most eláruljuk: Érkezik az I can see your voice, a Password, a Cash or Trash, a reality rajongóknak pedig a Next Topmodel Hungary, és a Power of Love, a Szerelem ereje, ugyanis a TV2 Csoport ezekkel az új formációkkal színesíti meg a kínálatát, velük együtt pedig a televízió nézőinek a mindennapjait. Addig viszont nem lesz érdemes lemaradni az Ütős Ötös legújabb részeiről, hiszen számos adást tartogat még a csatorna. Till Attila felteszi a hátralévő legérdekesebb kérdéseket a versenyzőknek, a sztároknak pedig brillírozniuk kell csapatuk minden tagjával a kvízműsorban, hogy minél nagyobb nyereményre tehessenek szert!

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap