DRÁMA: „Hihetetlenül nehéz szívvel jelentjük be” – most jött a felfoghatatlan gyászhír

DRÁMA: „Hihetetlenül nehéz szívvel jelentjük be” – most jött a felfoghatatlan gyászhír



Feldolgozhatatlan gyászhír jött: 14 éves focistát gyászol a sportvilág. A hét elején elhunyt Teddy Disson-Meade, akit „fantasztikusan tehetséges” játékosnak neveztek, és aki előtt fényes jövő állhatott volna.

A közösségi médiában pénteken (április 28-án) közzétett közleményben a klub azt írta, hogy a felnőtt csapat szombaton (április 29-én) rendezett National League-mérkőzése előtt egy perces gyászcsend lesz, és a játékosok „Teddy emlékének szentelt pólót fognak viselni” a bemelegítés alatt.

„Hihetetlenül nehéz szívvel jelentjük be, hogy a Wealdstone Youth U14 Reds játékosa, Teddy Disson-Meade sajnos elhunyt a hét elején” – áll a közleményben. „Teddy fantasztikusan tehetséges játékos volt, de ami még fontosabb, az U14-es csoportunk népszerű és megbecsült tagja, nagyon fog hiányozni minden barátjának a klubnál. Gondolatban a szüleivel, Sineaddel és Rickyvel vagyunk”.

A hír megjelenése óta özönlenek a tiszteletadások a közösségi oldalakon. Egy Twitter-felhasználó ezt írta: „A fiam ezen a héten részt vett az akadémiád ellen egy meccsen, el sem tudja képzelni, hogyan érzik magukat a szülők/család/klub. Olyan fiatal volt még”.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap