Támadás érte Alekoszt egy vasúti átjáróban - Durva ami történt

Támadás érte Alekoszt egy vasúti átjáróban - Durva ami történt


Az Ázsia Expresszel Mexikót is megjárt Alekosz már a lakhelyétől pár száz méterre, Érden sincs biztonságban!

Az egykori valóságshow-hős nemrég még a horgászokkal állt háborúban, akkor bosszúból döglött halakat dobáltak szét az udvarában. Bár ez is kellőképpen undorító, a minap egy jóval rémisztőbb dolog történt a provokáció hellén nagymesterével – írja a Ripost.

Repült a cigarettacsikk Nevezetesen az történt, hogy fel akarták gyújtani a nyereményautóját, és ezzel egy időben a testi épségét is veszélybe sodorta egy egyelőre ismeretlen elkövető. A részletekről maga a sértett számolt be a Ripostnak.

"Március végén, még mielőtt nekivágtam volna az Ázsia Expressznek, gyanútlanul kormányoztam autómat Érd felsőn, amikor a vasúti átjárónál a velem szemben lévő autós átdobott egy égő cigarettacsikket az autómba. A jó idő miatt le volt engedve az ablak, az égő csikk először az arcomnak csapódott, majd az ölembe esett. Ez egészen pontosan akkor történt, amikor a sorompó felemelkedett, és elhaladtunk egymással szemben. Azonnal megálltam, kiszálltam, majd megfordultam és az elkövető után mentem, miközben hívtam a segélyhívót. Egy darabig követtem, majd sikerült meglógnia. A rendszámát sajnos nem tudtam feljegyezni, de feljelentést tettem az Érdi Rendőrkapitányságon. Néhány napja voltam irategyeztetésen" – mesélte feldúltan a Ripostnak Alekosz, aki nem nyugszik, amíg az illető kézre nem kerül.

Hajtóvadászatot tervez
Bár Alekosz bízik a rendőrség hatékony munkájában, attól sem retten el, hogy maga kapja el a cigarettacsikk tulajdonosát, akinek meglehetősen indulatosan üzent.

"Börtönbe foglak juttatni, te gazember! Ha a rendőrség nem kap el, én veszem át az ügyet. És ha a szemembe pattan a cigarettacsikk? Mit képzelsz te? Nem ajánlom, hogy bujkálj, mert már köröznek. Hamarosan úgyis el fognak kapni, és akkor én is ott leszek. Ha kell, nyomravezetői díjat is felajánlok. Zéró tolerancia a bűnözőkkel szemben"
– jelentette ki dühösen az érdi hős, aki kifejezetten szeret beleállni a konfliktushelyzetekbe.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap