Gyerekek ez nagyon durva! Gyönyörű szépen megcsinálták! Így néz ki 24 hónappal halála után Balázs Fecó sírhelye!

Gyerekek ez nagyon durva! Gyönyörű szépen megcsinálták! Így néz ki 24 hónappal halála után Balázs Fecó sírhelye!


A koronavírus-járvány miatt rengeteg magyar legendától kellett búcsúznunk, köztük 2020-ban Balázs Fecótól is. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes azonban maradandót alkotott a magyar zenetörténelemben; mi sem bizonyítja ezt jobban, mint síremléke, ami zarándokhellyé változott az Óbudai temetőben – írja a Metropol.

Több korosztály nőtt fel gyönyörű dalain, óriási veszteség volt Balázs Fecó távozása. Rajongói nem is tudják elengedni, sírja az Óbudai temetőben szabályos zarándokhellyé vált. A gyönyörű fekete márványt folyamatosan virágok és mécsesek borítják, nem telik el úgy nap, hogy óriási rajongótábora valamelyik tagja ne látogatna el a Kossuth-díjas énekes végső nyughelyéhez.

BALÁZS FECÓ SÍRHELYE FOTÓ: RAS/OLÁH CSABA

Elképesztő szeretet! Virágok és mécsesek borítják Balázs Fecó síremlékét

„Az elmúlt másfél évben többször kilátogattam a sírhoz, és nem volt olyan alkalom, hogy ne találkoztam volna ismerőssel a sírnál. Halottak napján a családdal, zenésztársakkal, technikusokkal is találkoztam ott, akárcsak rajongókkal. Az érték a titka annak, hogy nem felejtik el őt. Nagyon szeretnék hinni abban, hogy a mai világban van igény az igényességre, az igazi teljesítményre, és azt látom, hogy Fecó zenéi csaknem minden korosztályt meg tudnak szólítani a mai napig”– mondta el a Metropolnak Fecó egykori jó barátja, Várkonyi Attila, alias DJ Dominique.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap