Ma reggel a kamionozó férjem ébresztett..de már 2 órája halott volt akkor..

Ma reggel a kamionozó férjem ébresztett..de már 2 órája halott volt akkor..


Egy reggel Elena felébredt s mintha zajt hallott volna a nappaliból . Meglepetésére,látta a férjét. Ma egyáltalán nem számított rá,mert tudta,hogy messze van külföldön,ahol kamionsofőrként dolgozik. “hol vannak a cuccaid? Kérdezte Elena! “most nem hoztam őket, csak beszélgetni jöttem”

Elena megdöbbent, mert mikor utoljára elváltak egymástól,hevesen vitatkoztak s aztán napokig nem beszéltek egymással.Miről akar beszélgetni velem? Töprengett Elena.

“Azért jöttem, hogy elmondjam neked, nagyon sok értelmetlen, buta vita volt közöttünk mikor elindultam,de szeretném ha tudnád, hogy nagyon szeretlek téged.” “Az elmúlt napokban, ezerszer akartalak hívni,de a büszkeségem a makacsságom erősebb volt s nem engedte, hogy megtegyem!”

“Azt szeretném,hogy bocsáss meg nekem!” Elena azonnal megváltozott és szótlanul nyújtotta karját férje felé. Azt akarom, hogy tudd, hogy én is nagyon szeretlek és büszke vagyok rád, mindazért amit a családodért teszel nap mint nap. A férje így szólt “Te és a gyermekeink vagytok a legfontosabbak a legértékesebbek az életemben majd csendben megcsókolta Elena homlokát.” “Ne felejtsd el kérlek!” “Nem számít,mi történik,mindig mellettetek, veletek leszek.” “Most újra mennem kell, de már ezúttal nagyon hosszú lesz az út,” s ebben a pillanatban megcsörrent a telefon. Jó reggelt! Mrs. Elena-t keresem!

Igen,én vagyok. Miben tudok segíteni? Mrs. Elena,azért keresem, hogy elmondjam a férjét súlyos baleset érte és meghalt! Őszintén sajnálom! Ez csak egy félreértés lehet,mert a férjem itthon van, az imént beszéltem vele. Biztosan rossz számot hívott, kérem tegye le a telefont és ne hívjon többet! Elena körbe futotta az egész házat,kereste férjét minden szobában, de nem volt sehol. Érezte, hogy a lelkét nagy fájdalom töltöti be és a hideg végigfutott az egész testén. A szíve összeszorult s térdre rogyott zokogva a nappali közepén s rájött, hogy nem tért haza a férje! Ami az imént még oly valóságosnak tűnt, csak egy látomás volt és a hívás sem volt téves s csak a férje lelke búcsúzott el!😢 Soha ne hagyd el a házat dühösen! Lehet, hogy utoljára látod a szeretteidet és utoljára ölelheted magadhoz őket! Szeretettel búcsúzz, mintha,utoljára tennéd!

Tudom, hogy sokan nem fogják megosztani ezt a történetet! De ha azon emberek közé tartozol, akik szántak rá időt,hogy elolvassák, kérlek oszd meg s lehet, hogy egy kicsit sikerül több figyelmet szentelnünk egymásra. Talán ez a kis üzenet egy lépéssel közelebb visz minket, embereket egymáshoz. Köszönöm! 🙏

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap