Majka mindkét fiának vett egy lakást, kocsit is kapnak

Majka mindkét fiának vett egy lakást, kocsit is kapnakMajka kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, mit biztosít majd a fiainak, amikor felnőnek, mivel járul hozzá életük új fejezetéhez az édesapjukként. Szóba került a munka is, maelynek kapcsán elárulta, már nem szeretne olyan sokat dolgozni.

Majka és kedvese, Majoros Hajni igyekeznek nem elkényeztetni a gyerekeiket, így mindig alaposan átbeszélik, mit kaphat meg Marián és Olivér, illetve mit nem. A rapper nem tagadja, számára fontos a pénz, az anyagi a biztonság, így a gyerekei jövőjével kapcsolatban időben cselekedett, hogy legyen majd hova kirepülniük.

A gyerekeimnek nagyon régen elintéztem, hogy mindkettejüknek legyen egy lakása, kapnak egy autót, és majd beszállok, ha szeretnének társként vállalkozni valamit. De azt nem szeretném, hogy felépítek valami birodalmat, ami majd átszáll rájuk. Vagy hogy azzal szembesüljek fent, amikor lenézek – vagy lentről, amikor felnézek –, hogy olyanná váljanak, mint a környezetemben egy-két annyira jól élő csemete, akiknek mindenük megvolt, és akiknek gyakorlatilag fogalmuk sincs az értékről, az értékrendről– ecsetelte a BIZness című podcastben, amit a Story szemlézett.