Már nem titkolják tovább! Ő az, aki elszerette Csonka András barátnőjét!Ledöbbensz, ha megtudod, ki volt.

Már nem titkolják tovább! Ő az, aki elszerette Csonka András barátnőjét!Ledöbbensz, ha megtudod, ki volt.


Több mint két évtizedes barátság fűzi össze Tillát és Csonka Andrást – annak ellenére, hogy a színész nem örült, amikor a műsorvezető megnősült. Hiszen az ő barátnőjét vette el.

Tulajdonképpen Tilla feleségének, Korpás Krisztinának köszönhető, hogy a színész és a műsorvezető jó barátok.

Kriszta anyukája, Juhász Anna szinkronrendező, így sokat dolgoztunk együtt – kezdi a Best magazinnak Csonka Pici. – Ő mutatta be nekem a lányait, Krisztát és Dórát. Hamar megtaláltuk a közös hangot, rengeteget nevettünk. Sokat jártam fel hozzájuk, többnyire én voltam a kólafelelős. Lassan úgy tűnt, mintha a családjuk részévé váltam volna.

Sokat jártak egykori törzshelyükre, ahol két másik barátnőjükkel együtt megalapították a FÜTYI, azaz a Független Tyúkok Igyekezzetek nevű klubot, amelynek András lett az elnöke.

Tilla lecsapott Krisztára
– 1997-ben az egész ‘klub’ eljött velem Abádszalókra, ahol egy szépségversenyt konferáltam. Hazafelé letettük Krisztát a házuk előtt, ahol egy fiú várta. Be is mutatta nekünk, ő volt Till Attila – folytatja András.

– Tényleg ott, az utcán ismerkedtünk össze Bandival, azután az egész bandával végignevettük az estét – emlékezik vissza Tilla. – Összejártunk, buliztunk, és én lassan beépültem Kriszta és Bandi baráti körébe, mégpedig úgy, hogy nem kellett alkalmazkodnom, természetes folyat volt az egész. Ahogy az is, hogy mindenki ott volt az esküvőnkön, ahol Bandi az Azért vannak a jó barátok című dalt énekelte nekünk.

Azért annyira nem örültem ennek a házasságnak – vallja be mosolyogva András –, mert ha a barátnők társat találnak maguknak, férjhez mennek, gyerekeket szülnek, akkor rám már kevesebb idő jut. De Tilla és Kriszta esetében ez nem így történt. Ők tényleg a barátaim, mégpedig aranykártyásak, ami az jeleni: bármi történjék, én ott vagyok nekik, és ők is nekem.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap