Saját műsort kap Gáspár Evelin – ő lesz a műsorvezető…nem is akármilyen műsort:

Saját műsort kap Gáspár Evelin – ő lesz a műsorvezető…nem is akármilyen műsort:



Gáspár Evelin a Sztárban Sztárban gyakornokoskodott, így gyakran kiszúrhatták őt a nézők a TV2 stúdiójában, illetve arra is akadt példa, hogy a színpadon tűnt fel az egyik versenyző mögött. Most egy nagy bejelentéssel szolgált a közösségi oldalán.

A Blikk is beszámolt már róla, hogy Gáspár Evelin úgy döntött, elvégzi a TV2 Akadémiát, ennek részeként pedig a Sztárban Sztár versenyzőit szolgálta ki, és segítette a munkát, hogy minden gördülékenyen menjen. Az elődöntőn ráadásul háttértáncosként is feltűnt a képernyőn az éppen éneklő Oláh Ibolya mögött, hiszen a feladata nem csupán a hírességek koordinálására terjedt ki.

Úgy látszik, Evelin komolyan gondolja a tévés munkát, most pedig kiderült, hogy egy újabb szintre lépett ezen a pályán. A legidősebb Gáspár lány a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében büszkélkedett el a nagy hírrel, miszerint műsorvezetőnek áll.

13 órától élő, húsvéti kívánság műsor, ahol mint műsorvezető debütálok a Zenebutikon – lelkesedett a követőinek Evelin. Még az is lehet, hogy a későbbiekben a nagy nevek között fog szerepelni?

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap