Zárt osztályra került a magyar énekesnő

Zárt osztályra került a magyar énekesnő


„A betegségemnek nincs neve, nem tudják, mi az. Amikor bekerülök, le akarnak hozni a módosult tudatállapotról, ami a bipolaritással van összefüggésben” – mondta Czerovszky Henriett.

Nemrég ismét zárt osztályra került Czerovszky Henriett énekesnő, sok más mellett a Csinibaba betétdala, a Különös éjszaka előadója.

Nekem magamat kell fenntartani, szerintem a sors ezért nem engedte meg, hogy gyerekem szülessen. Nemrég az idegosztályra kerültem, volt olyan rész is, amikor zárt osztályon voltam
– idézi a Blikk az énekesnőt, aki Fiala Jánossal beszélgetett a KeljFelJancsi YouTube-adásában.

Fiala a műsorban felidézte, hogy az énekesnő legutóbb rátámadt azokra, akik bevitték volna, ezért rendőri kísérettel került kórházba.

„Akkor már nem voltam képben… A betegségemnek nincs neve, nem tudják, mi az. Amikor bekerülök, le akarnak hozni a módosult tudatállapotról, ami a bipolaritással van összefüggésben. Olyankor sokat képzelődöm” – mondta Czerovszky Henriett .

Az énekesnő felelevenítette, hogy gyerekként alkoholista mostohaapja verte, és lelkileg is terrorizálta, felnőttként pedig maga is az alkoholban keresett vigaszt.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap