1 PERCE ÉRKEZETT: baleset! Rohantak a mentők: Közel 2 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 2 km-es!

1 PERCE ÉRKEZETT: baleset! Rohantak a mentők: Közel 2 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 2 km-es!


Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események – az Útinform reggeli összesítése

Egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze az M1-es autópályán Budapest felé, Óbarok térségében. A kamion a 44-es km-nél belóg a külső sávba, ezért a nagyobb járművek sávváltással kénytelenek kikerülni. A torlódás közel 2 km-es.

Az M7-es autópályán a Balaton felé, a 30-as jelű Martonvásár csomópont után a belső sávban mozgó terelés mellett kaszálnak. A 31-es km-től a 41-es km-ig a járműveket a külső sávba terelik. Lassulásra számítsanak az érintett szakaszon!

Erős a forgalom a Budapest környéki utakon:

- az M3-as autópálya bevezető szakaszán
- a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé
- a 11-es főúton Budakalász felől
- az 51-es főúton az M0-ás autóút irányába,
- a Csepel-sziget útjain a belváros felé már jelentősen lelassult a közlekedés.

Az M35-ös autópályán, Berettyóújfalu térségében, az M4-es autópálya felé, a 67-es km-nél korábban egy kamion árokba hajtott. A jármű kiemelését ma délelőtt végzik. Ennek során várhatóan 9-től délig a határ felé vezető oldalt lezárják, a forgalmat a 47-es főút felé kiterelik a pályáról. Jelenleg a külső sáv van lezárva.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap