Bochkor Gábor kimondta amit gondol a nőkről…országos botrány lett belőle! Azonnal mondjon le?!

Bochkor Gábor kimondta amit gondol a nőkről…országos botrány lett belőle! Azonnal mondjon le?!


Bochkor Gábor kendőzetlen őszinteséggel fejtette ki, mit gondol a nőkről és általánosságban a baráti kapcsolataikról.

Bochkor Gábor a #Bochkorék legújabb epizódjában a nők, valamint a férfiak közötti barátság minőségét elemezte. Egy cikk kapcsán vetődött fel a téma, amely így hangzott: Miért tart akár évtizedekig a férfiak közötti barátság? Erre Bochkor feltette a kérdést, hogy és akkor vajon a nőké miért nem. A cikkben található megállapítással, miszerint a férfiak képesek szinte minden helyzetben versengeni, de a barátaikkal szemben nem tesznek így, maga is egyetértett.

Tudjátok, van rocksztár barátom is, és mi soha nem méregettük egymást, hogy mit tudom én, ki hány kiló a show-bizniszben. Semmi. Ez tök érdekes, és ti meg gyakorlatilag… az irigység hormonálisan bennetek van. Ez nagyon igaz – nézett Bocsi a kolléganője, Héjja Anett felé, aki nem igazán értett egyet ezzel a kijelentésével. Lovász László és Bochkor Gábor véleménye abban is megegyezett, miszerint a barátságokat tekintve a férfiak elnézőbbek egymással.

Oké, megnősül, gyereke lett, építkezik, nem tudom, mit csinál, de a barát az ott marad. Volt barátnőimnél látom a barátaikkal, hogy ez teljesen más minőség. Ott állandóan konkurenciaharc van, látszik rajtatok, hogy überelni akarjátok egymást… Volt olyan barátnőm, volt valami konfliktusunk, mondtam neki, hogy jó, figyu, ezt nem tudjuk most itt rendezni, meséld el ezt a sztorit, ami most közöttünk zajlott a legjobb barátnődnek, kérd ki a véleményét, hogy ő mit gondol. ‘Nekem nincs barátnőm’ hangzott a válasz. Erre az egyre nem számítottam – mesélte a rádiós.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap