1 PERCE ÉRKEZETT! Baleset! Rohantak a mentők: Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres!

1 PERCE ÉRKEZETT! Baleset! Rohantak a mentők: Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres!

A kép illusztráció

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M0-s autóút keleti szektorán, az M1-es autópálya felé, két baleset történt. A 42-es km-nél a belső sávot, valamint az M4-es autóúti csomópontnál a 40-es km-nél a gyorsítósáv végét foglalják el a sérült járművek.A torlódás meghaladta a 9 km-t! Hosszabb menetidőre számítsanak!

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Budaörs határában a 14-es és a 16-os km között a külső sávot elkerítették a járművek elől.

Távolabb, szintén az M1-es autópályán, Öttevény térségében útburkolatot javítanak, ezért a 135-ös és a 137-es km között a külső sávot lezárták. Mindkét helyszínen torlódik a forgalom.

Az M0-s autóút keleti szektorán, a 11-es főúti végcsomópont felé, az Újpalota-Csömör csomópontnál kábeleket húznak át a pálya felett. A 64-es és a 65-ös km között a külső sávot lezárták. A torlódás meghaladta a 2 km-t.

Az M3-as autópályán, Budapest felé, Kerekharaszt térségében útburkolatot javítanak. Az 51-es és a 19-es km között mozgó terelés mellett a külső sávot lezárták. Lassulásra, torlódásra számítsanak!

Ma este 10 óráig Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, Felsőnyárád-Ormosbányáról több alkalommal, megkülönböztető jelzés nélküli barnakőszén szállítmányok közlekednek a környék főútjain. Kérjük, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei utakon közlekedők fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek és kellő óvatossággal közelítsék meg a szállítmányokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását!

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap