EBBEN a pillanatban kaptuk a hírt Gálvölgyi Jánosról - Két kórházban töltött hét után...

EBBEN a pillanatban kaptuk a hírt Gálvölgyi Jánosról - Két kórházban töltött hét után...


Két hét után hazaengedték a kórházból Gálvölgyi Jánost, már az otthonában gyógyul. Ezeket látta már?

Furcsa jelenet: Tom Hanks dührohamot kapott Cannes-ban, balhézott egy sort – fotók

Sokkolta Azahriát a bűvész előadása – videó

Gálvölgyi János Kossuth-díjas színművész május 10-én, szerdán lett rosszul, légzési nehézségekkel küzdött, ezért családja kórházba vitte. Lélegeztetőgépre került, állapota súlyos, de stabil volt.

A Gálvölgyi családdal rendszeresen kapcsolatot tartó Hernádi Judit az RTL Híradónak árulta el az örömhírt: a színészlegendát hazaengedték a kórházból, már otthon van.

– A János pedig legnagyobb meglepetésemre egyszer csak fölhívott és azt mondta, hogy otthon van – újságolta el a jó hírt a színésznő, azt is hozzátette: Gálvölgyi János a hangja alapján jól volt, és érezhetően fel volt dobva.

A színész pénteken ünnepli 75. születésnapját, tegnap pedig üzent rajongóinak lányán, Gálvölgyi Dorkán keresztül. Mint írta, „annyian írtok és hívtok, ami elképesztően jólesik, de végre nem nekünk kell írni és beszélni, hanem apu írta le, amit alább olvashattok”.

– Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kismértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk! Gálvölgyi János – olvasható a képhez írva.