Brutális baleset az autópályán! Rohantak a mentők, de sajnos már nem tudták megmenteni

Brutális baleset az autópályán! Rohantak a mentők, de sajnos már nem tudták megmenteni


Meghalt annak az autónak a vezetője, amely szalagkorlátnak ütközött pénteken az M3-as autópályán Füzesabony közelében – közölte a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A sztráda Budapest felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták.

A baleset a sztráda 113-as kilométerénél történt, a járművet vezető férfi a helyszínen életét vesztette. A helyszínelést a rendőrök teljes útlezárás mellett végzik, kerülni Füzesabony irányába lehet.

A Blikk olvasója röviddel a baleset után, még az autópálya lezárása előtt közlekedett arra, a helyszín közelében hajtott fel az autópályára. Elmondása szerint a férfi a szélvédőn repülhetett ki.

A leállósávon kellett kikerülni a helyszínt, láttam a férfi holttestét is, az autó szélvédője pedig teljes egészében kifordult, csupán a jobb alsó sarkánál csüngött a kocsiról, aminek az eleje teljesen összetört. Az aszfaltot beborította a vér

– árulta el.

Az Útinform a honlapján azt írta, hogy a sztráda Vásárosnamény felé vezető oldalán is csak egy sáv járható. Továbbá az autópálya Budapest felé vezető oldalán baleset történt a 109-es kilométernél is, ott a sérült jármű a külső sávot foglalja el. Olvasónk ezt a balesetet is látta utólag; állítása szerint két kamion ütközött, miután az első defektet kapott.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap