GYÁSZ! Most jött a megrendítő hír! Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy 59. életévében elhunyt József - Nyugodjék Békében!

GYÁSZ! Most jött a megrendítő hír! Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy 59. életévében elhunyt József - Nyugodjék Békében!


Jánki József a Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt, a Párbeszéd Magyarországért Párt és a Magyar Szolidaritás Mozgalom jelöltjeként 2019. október 13-án kompenzációs listáról jutott be a debreceni közgyűlésbe.

59. életévében, 2023. május 2-án elhunyt Jánki József, a Demokratikus Koalíció debreceni önkormányzati képviselője.

Eredeti képzettsége karosszérialakatos volt, s hosszabb ideig ennek megfelelő munkakörökben dolgozott. 2002-ben lett a debreceni Thaly Kálmán Utcai Óvoda munkatársa, ahol belépése óta a munkahelyi közösség megbecsült tagjaként mint technikai dolgozó tevékenykedett. Jánki József a Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt, a Párbeszéd Magyarországért Párt és a Magyar Szolidaritás Mozgalom jelöltjeként 2019. október 13-án kompenzációs listáról jutott be a debreceni közgyűlésbe. Önkormányzati képviselőként tagja volt az egészségügyi és szociális bizottságának, valamint az ifjúsági és sportbizottságnak is. A közgyűlés ülésein nagy szociális érzékenységről tanúságot téve rendszeresen tolmácsolta a város lakóinak kérdéseit, észrevételeit, s szorgalmazta a mindennapi életüket érintő problémák megoldását.


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap