Kiderült az ok: Valóra váltotta Várkonyi Andrea titkos álmát Mészáros Lőrinc - EZÉRT repültek Londonba:

Kiderült az ok: Valóra váltotta Várkonyi Andrea titkos álmát Mészáros Lőrinc - EZÉRT repültek Londonba:


Régi álma vált valóra Várkonyi Andreának: a televíziósból lett üzletasszony Európa egyik legismertebb koncerttermében, a londoni Royal Albert Hallban tapsolhatott, ráadásul magyar sikernek.

Erre olvasóriporterünk hívta fel a figyelmünket.


– A Havasi Symphonic Concert Show előadásán voltunk a barátnőmmel, és arra figyeltünk fel, hogy Havasi a szünetben a hátunknál lévő páholyba jött, ahol beszélt Mészáros Lőrinccel és Várkonyi Andreával, akiket csak akkor pillantottunk meg. Tisztes távolságban hallgatták és nézték végig a koncertet, utána többször is láttam, hogy tapsolnak, élvezik az előadást – említette meg az olvasóriporter, akinek a szemfülességéért és fotójáért jár a 10 ezer forint.

Andrea 2021. szeptemberében kötötte össze az életét az ország egyik legtehetősebb üzletemberével, Mészáros Lőrinccel. A pár azóta igyekszik óvni magánéletét a nyilvánosság elől, de olykor-olykor kikerül róluk néhány szerelmes fotó. Bár nem viszik túlzásba a médiában való szereplést, a fontos eseményeken rendre egymás oldalán jelennek meg. Így volt ez februárban a FeHoVán, nem sokkal később Orbán Viktor idei évértékelőjén is, valamint néhány napja az egyik szegedi gimnázium ballagásán, ahol Andrea unokaöccse miatt tette tiszteletét a pár.

Bár mindketten nagyon elfoglaltak, igyekeznek egymásra is időt szakítani, megőrizve a romantikát a kapcsolatukban. Ezúttal Londonba vitte a párját álomrandira Mészáros Lőrinc, aki ezzel Andrea régi álmát váltotta valóra, hiszen – mint kiderült – régóta vágyott a Royal Albert Hallba.

Európa egyik leghíresebb koncerttermét 1871-ben nyitotta meg Viktória királynő, aki néhány esztendővel korábban elhunyt férjéről, Albert hercegről nevezte azt el. Annak idején itt gyűléseztek a szüfrazsettek, itt tartott beszédet Albert Einstein és Sir Winston Chruchill, de bokszolt itt a legendás Muhammad Ali is, ám a csarnok mégiscsak a koncertekről híres: világsztárok egész sora lépett már fel a színpadán. Hétfő este a magyar zongoraművész, Havasi Balázs dallamai andalították el a vendégeket: a világszerte egyre népszerűbb zenész koncertje – amire 15-47 ezer forintnyi angol fontért lehetett bejutni – ezúttal is zajos siker volt.

– Megható volt szembesülni a kirobbanó tapsviharral, az emberek felállva ünnepelték a magyar művészt – mesélte a Blikknek Várkonyi Andrea, aki elárulta, egy jó hosszú hétvégét töltenek az angol fővárosban a férjével, és a hivatalos teendők mellett a pihenésre és a szórakozásra is jutott idő.

– Havasi Balázs invitálására érkeztünk az angol fővárosba, mindketten nagy rajongói és egyben támogatói is vagyunk a művészetének – mesélte Andrea. – Nem titok, korábban jelentős időt töltöttem el Londonban, itt éltem, s gyakran csodáltam meg a Royal Albert Hallt. Bakancslistás vágyam volt, hogy egyszer ezek között a csodálatos, patinás falak között élvezhessek egy koncertet. Ez most valóra vált, és örülök, hogy éppen Balázs sikerét láthattam itt élőben.

Havasinak a közösségi oldalára feltöltött posztjából az is kivehető, milyen látványos, nagyszabású show-val készült a rajongóinak.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap