Lesújtó hír érkezett: elhunyt a Big Brother gyönyörű sztárja - Felfoghatatlan csapás a csatornának.

Lesújtó hír érkezett: elhunyt a Big Brother gyönyörű sztárja - Felfoghatatlan csapás a csatornának.


A Big Brother reality az egész világot meghódította, így Magyarországon is nagy sikereket aratott. Hazánkban két évadot élt meg a TV2-n, műsorvezetői pedig Liptai Claudia és Till Attula voltak. De nemcsak itt, külföldön is sok nézőt bilincselt a tévé elé. Éppen emiatt megdöbbentette a közönséget, hogy az olasz Big Brother egykori sztárja, Monica Sirianni 37 éves korában elhunyt.

A The Sun arról értesült, hogy a 37 éves tévésztár egy bárban időzött, amikor hirtelen rosszul lett és összeesett. A mentők azonnal kiérkeztek, és megpróbálták a gyönyörű lányt újraéleszteni, mire azonban a kórházba értek, már nem tudtak rajta segíteni, az intézményben hunyt el. Még nem záródtak le a vizsgálatok, így nem hivatalos a halálának oka, de feltehetően infarktus okozta a szomorú véget.


Monica mindössze 25 éves volt, amikor bekerült a Big Brother 12. szériájába, és az olasz nézők jócskán megbotránkoztak rajta. Házasságban élt ugyanis Diego Bevilacquával, házasságának ugyanakkor hátat fordított, és a kamerák előtt kezdett flörtölni Fabrizio Contival. Vele később össze is jött, ám a szerelem nem tartott túl sokáig: a műsor után nem sokkal szakítottak.

ddddddddddd
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap