ITT a vége! Dolly eltűnt! Lemondta a koncertjeit, majd olyat tett, ami mindenkit váratlanul érintett

ITT a vége! Dolly eltűnt! Lemondta a koncertjeit, majd olyat tett, ami mindenkit váratlanul érintett


A közösségi oldalát is törölte.

Sötét árnyékot vet Dolly több mint négy évtizedes pályájára az állatkínzási botrány, amelybe a napokban belekeveredett. Az énekesnő május közepén jelentette be a visszavonulását, de aligha ilyen méltatlan véget szánt a karrierjének.

– Az életműkoncertem a jövő év decemberében lesz az Arénában. Azután pedig veszem a kalapom és lelécelek, vagyis abbahagyom a szakmát... – közölte Dolly a születésnapi bulija után, de azt ígérte, idén még találkozhatnak vele a rajongók országszerte.

Nos, a találkozás és a fellépések elmaradnak, ugyanis a Hungária és a Dolly Roll egykori énekesnőjére az állétkínzási botrány után azonnal az állatvédők haragja zúdult, akik többek között azt követelték a rendezvényszervezőktől, hogy ne engedjék fellépni Dollyt: így a kápolnai falunapokon meghirdetett koncertje ellen is tiltakoztak. A település polgármestere erre reagálva közleményt jutatott el Blikkhez:

„A héten Kápolna Község Önkormányzata részére Kapin Richárd által petíció került benyújtásra Dolly művésznő Kápolna Napján tervezett fellépésével kapcsolatosan. Mindamellett, hogy önkormányzatunk elkötelezett az állatvédelmi törekvések mellett, nem mondtuk le a fellépését, tekintettel arra, hogy a falunap közelsége miatt ez jelentős összegbe került volna, amit a petíciót benyújtó szervezetek bizonyára nem fizettek volna ki. A helyzet orvoslása érdekében felvettük a kapcsolatot a művésznővel, akivel abban állapodtunk meg, hogy lemondja a fellépését, és jelezte, hogy addig nem vállal újabb szereplést, amíg nem tisztázódik a személye az ügyben” – írta Berecz Kálmán, Kápolna polgármestere.

Elérhetetlen lett, hivatalos Facebook-oldalát is törölte A történtek után Dollyt össztűz alá vették az emberek, az énekesnő azóta törölte a hivatalos Facebook-oldalát is, miközben rajongói csoportjaiban rengeteg számonkérő, indulatos poszt található.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap