1 PERCE ÉRKEZETT: Brutális baleset! Legalább 6 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás. A helyszínelés jelenleg is tart, mentők a helyszínen - ÍME a részletek:

1 PERCE ÉRKEZETT: Brutális baleset! Legalább 6 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás. A helyszínelés jelenleg is tart, mentők a helyszínen - ÍME a részletek:
A kép illusztráció

Három személygépkocsi ütközött össze az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Tata térségében. A 73-as km után csak a belső sáv járható, a torlódás meghaladta az 5 km-t.

Kigyulladt egy kábeleket szállító kamion a 4-es főúton, Fegyvernek térségében. A 130-as km-nél teljes útzár mellett kezdték el a műszaki mentést. A forgalmat Fegyvernek és Kenderes között jelentős kerülővel, a 34-es főúton Bánhalma felé terelik el, onnan egy alsóbbrendű úton lehet visszajutni a 4-es főútra. A 75-ös főúton, Zalatárnok és Nova között egy útra dőlt fa okoz fennakadást. A 46-os km-nél csak a személyautók tudnak áthaladni.
Az M4-es autóúton, a Budapest felé tartó oldalon, Üllő térségében, a 29-es km-től, illetve Vecsés térségében, a 24-es és a 21-es km között a külső sávot aszfaltozzák, a járműveket a belső sávba terelik, ami napszaktól függetlenül gyakran okoz torlódást, most is araszol a kocsisor. A felújítási munka nem érinti az M0 csomópontot, így ott zavartalan a le és a felhajtás.

A 4-es főúton Szolnok elkerülő szakaszán, a 99-es km-nél Tisza-hídon, dilatációs szerkezetet javítanak. A félpályás lezárásnál, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Gyakori a torlódás.

A hagyományos „Művészetek Völgye Fesztivál” a hónap végéig tart. Emiatt a 77-es főúton Kapolcs és Vigántpetend átkelési szakaszán, erős jármű és gyalogosforgalomra lehet számítani. Ezen kívül, a 7,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárműveket a Pula – Nyírád – Zalaháp- Tapolca útvonalra terelik!

Az országos közúthálózaton, napközben sokfelé dolgoznak folyamatosan az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál, fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá, figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap