Nagyon nagy a baj! A MÁV tette közzé néhány perccel ezelőtt - Borzalom ami történik

Nagyon nagy a baj! A MÁV tette közzé néhány perccel ezelőtt - Borzalom ami történik

Kigyulladt egy vonat a budapesti Kőbánya-Kispest vasútállomáson. A járat Lajosmizséről tartott a Nyugati pályaudvarra, s reggel 7:25-kor indult volna tovább Kőbánya-Kispestről, ám meghibásodott, a mozdony pedig kigyulladt. A vonat egy vágányon akadályozta a forgalmat az állomáson.
A katasztrófavédelem munkatársai leszállították az utasokat a vonatról, akik a 151-es busszal, illetve az M3-as metróval tudtak továbbutazni. A BKK elfogadja a vasúti jegyeket és bérleteket a metrón Kőbánya-Kispest és a Nyugati pályaudvar között. A Budapest–Cegléd–Szolnok és a Budapest–Lajosmizse vonalon 20-30, esetenként 30-50 perccel nőhet meg a menetidő.

A Mávinform tájékoztatása szerint 8:20-tól egy vágányon ismét közlekedhetnek a vonatok.

„A Lajosmizséről a Nyugati pályaudvarra tartó, Kőbánya-Kispestről 7:25-kor továbbindult S21-es vonat mozdonya kigyulladt, egy vágányon akadályozva a forgalmat Zugló és Kőbánya-Kispest között. Az oltás idejére mindkét vágányon szünetel a forgalom.

Az utasokat leszállították a katasztrófavédelem munkatársai segítségével. A 151-es jelzésű busszal tudnak utazni.
A Budapest–Cegléd–Szolnok és a Budapest–Lajosmizse vonalon 20-30, esetenként 30-50 perccel nőhet a menetidő. Vonatkimaradásokra vagy rövidebb útvonalon közlekedő járatokra is lehet számítani.

A BKK elfogadja a vasúti jegyeket, bérleteket az M3-as metrón a Nyugati és Kőbánya-Kispest között.

Forgalmi változások:

A Nyugati pályaudvarról Ceglédre 8:03-kor induló Z50-es vonat (2832) nem közlekedik.
A Monorról a Nyugati pályaudvarra 7:42-kor elindult S50-es vonat ( 2717) csak Kőbánya-Kispest állomásig közlekedik.
A Nyugati pályaudvarról Monorra 8:08-kor induló S50-es vonat (2742) csak Kőbánya-Kispest állomástól közlekedik.
A Táborfalváról a Nyugati pályaudvarra tartó, Gyálról 8:00-kor továbbindult S21-es vonat (2937) csak Kőbánya-Kispestig közlekedik.

A Nyugati pályaudvarról Lajosmizsére 8:18-kor induló S21-es vonat (2932) csak Kőbánya-Kispest állomástól közlekedik” – olvasható a Mávinform Facebookon megosztott bejegyzésében.ddddddddddd