Reggeli dráma! Gyermeket gázolt a villamos Budapesten - ITT vannak a felkavaró részletek

Reggeli dráma! Gyermeket gázolt a villamos Budapesten - ITT vannak a felkavaró részletek
A kép illusztráció

Egy tíz év körüli kisfiú nekirohant a mozgó villamosnak a IX. kerületben. A gyermek beszorult a jármű alá, úgy kellett kimenteni, majd kórházba szállították.
A Bors információi szerint a baleset a IX. kerületi Haller utca egyik szakaszán történt, ahol az esti órákban egy 10 év körüli kisfiú rohant neki a villamosnak. Úgy tudjuk, hogy a szerelvény éppen két megálló közt robogott, amikor a gyermek – eddig ismeretlen okok miatt – nekirohant.

Elgázolt egy embert a villamos Budapest IX. kerületében, a Haller utcában. Az esethez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók kiemelték a szerencsétlenül járt illetőt, és átadták őt a mentőknek. A baleset helyszínén forgalomkorlátozásra lehet számítani

– közölte a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
Az ütközés után a gyermek egyenesen a járat alá csúszott, amely maga alá gyűrte. Bár a villamos azonnal megállt, a kisfiú a szerelvény alá szorult.

A helyszínre azonnal riasztották a mentőket, a tűzoltókat és a rendőröket is, ugyanis a gyermeket a tűzoltóknak kellett kiemelni a jármű alól. A kimenekítés után azonnal a Heim Pál Kórházba szállították a fiút.

Forrás