Szakítását követően nem sokkal, már meg is mutatta új párját a magyar sztárénekes - EZT nem fogod elhinni kivel jött össze

Szakítását követően nem sokkal, már meg is mutatta új párját a magyar sztárénekes - EZT nem fogod elhinni kivel jött össze

Egy hónappal ezelőtt újra rátalált a szerelem Intire, ám mindeddig titkolta, ki az új választottja. Lapunk azonban megtudta, a titokzatos hölgy nem más, mint Nyul Zsuzsa, a Z+ és VIVA TV egykori műsorvezetője, akivel több évtizede ismerik már egymást.

Közel egy év után májusban jelentette be Sáfrány Emese, hogy végleg lezárta a kapcsolatát a TNT zenészével. Inti azonban nem sokáig búslakodott, újra párkapcsolatban él.
– Azóta nekem van egy párom. Most már több mint egy hónapja vagyunk együtt, hál’ istennek nagyon jól megvagyunk. Majd egyszer, ha úgy alakul, bemutatom – mondta a napokban a Tények Pluszban a zenész, akinek akedveséről mindeddig csak annyit lehetett tudni, hogy műsorvezető.

Információik szerint ő Nyul Zsuzsa, akit az ország a kétezres évek elején a VIVA TV Zsujaként ismerhetett meg. A műsorvezető feltűnt utána a TV2-n is, jelenleg pedig a Radiocafén köszönti a hallgatókat. Korábban volt házas, illetve született egy kisfia is, ám az a kapcsolata válással végződött, amiről korábban azt mondta: megváltás volt számára.
– Attól, hogy valaki egy gyerekkel egyedül marad, még nem kell bezárkóznia. Tehát nyugodtan élje meg a nőiségét, próbáljon meg új kapcsolatot keresni. Ez nagyon nehéz, ha a valóságban tényleg egy gyermek életét kell menedzselnünk, plusz a saját magunkét – hangsúlyozta 2016-ban Jakupcsek Gabriella műsorában.

A Blikk kereste Intit és Zsuzsát is, ám sem megcáfolni, sem megerősíteni nem kívánták kapcsolatuk tényét. A műsorvezető a közösségi oldalán azonban nemrég megosztott egy fotót, amin feltehetőleg Inti látható oldalról, ő ugyanis egy szívecskét kommentelt alá. Egyik közeli ismerősüktől pedig az is megtudtuk, hogy a pár régóta barátságot ápol, s a kapcsolatuk csak nemrég alakult át szerelemmé.– Több mint húsz éve ismerik egymást, még abból az időkből, amikor Zsuzsi még a Z+-on vezetett műsort, a tévénél pedig gyakori vendég volt a TNT is. Mondhatni, azóta barátok voltak és követték egymás a közösségi oldalakon. Aztán nemrég valami miatt ráírtak egymásra, és onnantól minden megváltozott – mesélte az informátor. – Rengeteget és hosszasan beszélgettek, majd úgy döntöttek, sort kerítenek egy randira. Onnan már ment minden magától. Még a kapcsolatuk elején járnak, próbálják óvni a szerelmüket, de nagyon boldogok és igyekeznek minél több időt együtt tölteni.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap