1 perce érkezett! Nagy erőkkel kivonult a rendőrség a magyar sztárénekesnő otthonához - Óriási a baj...ITT vannak a részletek:

1 perce érkezett! Nagy erőkkel kivonult a rendőrség a magyar sztárénekesnő otthonához - Óriási a baj...ITT vannak a részletek:
A kép illusztráció

Opitz Barbiék veszekedésétől zengett az énekesnő lakása vasárnap este, amikor az édesanyja rájuk rontott. A nő felpaprikázva ordítozott a lányával és annak szerelmével, ráadásul az egyik szomszéd szerint egy kés is előkerült.
Úgy tűnik, Opitz Barbi szerelmi életének kálváriája tovább folytatódik. Az énekesnő hónapokon keresztül kemény csatát vívott az édesapjával a párkapcsolata miatt, de már csillapodni látszódtak a kedélyek. Igaz, egyszer kibékültek, de aztán szempillantás alatt vált még rosszabbá a kapcsolatuk. A fiatal énekesnő mindössze pár napra lélegezhetett fel, mert az apja újabb fenyegető üzenetet küldött neki és kedvesének, Serleg Albertnek.


Tamás a lánya és kedvese közé akart férkőzni, az énekesnő pedig azt is megmutatta, milyen stílusban fenyegette meg őt halálosan az apja. Albert lapunknak elárulta, ő sem érzi úgy, hogy le tudnának ülni megbeszélni a történteket, ám szerencsére az ő szülei támogatják a kapcsolatot.
Vasárnap este újabb megrázó dolgok történtek: óriási balhéra lettek figyelmesek egy hetedik kerületi körfolyosós ház lakói. Opitz Barbi földszinti lakásában éppen a szerelmével, Alberttel tartózkodott, amikor váratlan vendég toppant be. Azt, hogy miféle szándékkal, egyelőre nem tudni, de ahogy ajtót nyitottak, egyből elszabadult a pokol. Az egyik lakó számolt be a durva esetről, miszerint vasárnap este feltehetően Barbi édesanyja kopogott be a párhoz, majd berontott az albérletbe, amelyet követően egyből elkezdődött az ordítozás. Az anyuka Albert miatt akadt ki: veszekedni kezdett a fiúval, majd neki is ment.

Olyan kiabálás, ordítozás volt, hogy összerezzentünk... Egy csinos, vérmes barna nőt láttunk, s a szövegkörnyezetből arra következtettünk, hogy a lány édesanyja az. Nem lehetett pontosan érteni a szavakat, de olyan indulat volt a hangjukban, hogy beleborzongtunk
– ecsetelte a Borsnak egy ott lakó.

„Az ajtóban kezdték a vitát, aztán a nő berontott a lakásba is. Hallatszott, ahogy dulakodni kezdtek, csörömpölt minden, attól féltünk, hogy vér folyik majd... Aztán a nőt valahogy kilökdöste Barbi a lakásból az udvarra, ahol tovább ordítoztak, és akkor ijedtem meg a legjobban, mert – bár nem vagyok benne biztos – szerintem egy kést láttam az anyukánál. Nem használta, csak a kezében volt egy pár pillanatig. Aztán elrohant. A rendőrök csak azután érkeztek meg, amikor már nem volt ott” – mesélte rémülten.

A lap megkereste a BRFK sajtóosztályát, hogy kiderüljön, miért vonult ki a rendőrség abba a hetedik kerületi bérházba, ahol Barbi is él.

„Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett esettel kapcsolatosan egy férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitánysága egy középkorú nővel szemben zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlete elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást” – adtak tájékoztatást.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap