Borzalmas tragédia! Gyászol a műsorvezető - Szülei hunytak el, a hétvégi kettős tragédiában...Mutatjuk a részletek

Borzalmas tragédia! Gyászol a műsorvezető - Szülei hunytak el, a hétvégi kettős tragédiában...Mutatjuk a részletek

FIGYELEM! EON, ELMŰ, MVM fogyasztók EZ mindenkit érint, aki villanyszámlát fizet! Holnaptól fele annyit kell fizetnie, ha....

 Hogyan fizess kevesebb mint 50%-ot áramért!
Autóbalesetet szenvedtek a szülők, az életüket már nem tudták megmenteni.

Egyszerre veszítette el szüleit Phil Spencer műsorvezető. Édesapja és édesanyja halt meg abban a kettős tragédiában, ami az angliai Canterbury-ben történt még a múlt hét végén. A 89 éves David és a 82 éves Anne egy közeli vendéglátó egységbe tartott ebédelni, amikor autójuk letért az útról, és a birtokukat átszelő patakba zuhant.
A rendőrség és a tűzoltóság a helyszínre rohant, miközben egy mentőhelikoptert is riasztottak. A szülőket kihúzták a kocsiból, kórházba vitték őket, de az életüket már nem tudták megmenteni.

Az autóban egy 60 év körüli nő is ült, ő könnyű sérülésekkel megúszta a tragédiát.

A műsorvezető munkatársa és közeli barátja, Kirstie Allsopp azt mondta, Phil számára aprócska vigaszt nyújt, hogy a szülei együtt voltak, amikor meghaltak.

Beszéltem Phillel, ez óriási tragédia a család számára, de a szülei együtt voltak, és ez mindannyiuknak vigasz
- idézi a The Sun a barát szavait.

A szülők négy gyermeket neveltek fel, és már van nyolc unokájuk is.

A neve elhallgatását kérő helyi nő elmondta, hogy a halálos baleset egy kis kőhídnál történt, amelyet egyesek veszélyesnek tartottak. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki vezette a kocsit a baleset idején. A nyomozók magát az autót is megvizsgálják, hogy kiderüljön, volt-e műszaki hibája.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap