Borzalom! Fóliába csavart 6 éves kisfiú holtteste került elő a Dunából - ÍME a részletek:

Borzalom! Fóliába csavart 6 éves kisfiú holtteste került elő a Dunából - ÍME a részletek:

Egy tragikus esemény rázta meg Európát, amikor egy kisfiú holttestét találták meg az egyik legnagyobb európai folyóban, a Dunában. Az eset nemzetközi figyelmet kapott, mivel az Interpol is bekapcsolódott az azonosításba és a nyomozásba.

A borzalmas felfedezés
A Paraméter a Stern napilapra hivatkozva számolt be arról, hogy egy alufóliába csavart, kővel lesúlyozott kisfiú holttestét találták meg a Dunában. A nemzetközi rendőrségi szervezet, az Interpol is azonosítani próbálja a fiút, aki 5-6 év körüli, 110 centiméter magas és körülbelül 15 kilogramm súlyú. A fiú szeme kék, haja barna, vércsoportja pedig nullás.

Jürgen Stock, az Interpol vezetője hangsúlyozta, hogy fontos bizonyos információkat nyilvánosságra hozni, mert valaki lehet, hogy tud valamit a fiúról.

„AKÁR EMBERKERESKEDELEM, EMBERRABLÁS VAGY ERŐSZAK ÁLDOZATA VOLT, KÉSZEK VAGYUNK KIHASZNÁLNI AZ INTERPOL BEFOLYÁSÁT AZ AZONOSÍTÁSÁRA, ÉS SEGÍTENI A NYOMOZÁST”
– mondta.
A fiú holttestére május 19-én bukkantak a németországi Grossmehring városában.

Az eset óriási felzúdulást keltett, és azonnal elkezdődött a nyomozás annak érdekében, hogy kiderüljön a fiú személyazonossága és az, hogy mi történhetett vele.

A német hatóságok arra kérik most az embereket, hogy ha

„EMLÉKEZNEK EGY ELTŰNT GYERMEKRE, AKINEK MEGJELENÉSE VAGY ELTŰNÉSE AZ ÜGGYEL VALÓ LEHETSÉGES KAPCSOLATRA UTAL”,

vegyék fel a kapcsolatot velük. A közösség segítsége elengedhetetlen lehet a nyomozás sikeréhez és a fiú családjának megnyugtatásához.

Az eset rávilágít a gyermekeltűnések és az emberkereskedelem súlyosságára Európában. Minden évben számos gyermek tűnik el nyomtalanul, és sok esetben nem kerülnek elő. Az ilyen esetek felhívják a figyelmet arra, hogy mennyire fontos a gyermekvédelem és a közösségi összefogás.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap