GYÁSZ! Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Gábor - Feldolgozhatatlan, ami történt

GYÁSZ! Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Gábor - Feldolgozhatatlan, ami történt

Súlyos tragédia történt Szombathelyen. 41 éves korában meghalt Fülöp Gábor rendőr őrnagy, kiemelt főnyomozó. A fiatal rendőrt felesége, Ági és 14 éves fia, Szilárd gyászolja. A szombathelyiek gyűjtést szerveztek az elhunyt családjának megsegítésére, amivel a temetés költségeit enyhítenék, valamint az elhunyt külföldről való hazaszállítását. Így búcsúztak tőle bajtársai:

"Tisztelt Tagtársak, Bajtársak, Kollégák!
Elment egy kolléga, egy barát, egy szülő, egy házastárs. Mint bizonyára sokan tudjátok, az egyik gyászból - Pethő Mária r. alezredes kollégánk halála és temetése - még fel sem ocsúdtunk, jött a végzetes hír, Fülöp Gábor r. őrnagy, kiemelt főnyomozó kollégánk 41 éves korában tragikus hirtelenséggel angyallá vált.
Felesége, Ági egyedül maradt 14 éves fiúkkal, Szilárddal. "Füli" külföldről való hazaszállítása és a temetés költségei enyhítésére, valamint további életük megsegítésére gyűjtést szervezünk.

Kérjük, hogy a nekik szánt összeget - a családdal egyeztetve - az IPA Szombathelyi Szervezet Takarékbanknál vezetett 72100237-11041977-00000000 számú számlájára utaljátok át "Fülöp Gábor - adomány" megjelöléssel és mi fogjuk azt részükre átadni."Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap